Ursul căzut din copac a fost omorât de o maşină. Povestea tristă a animalului

În urmă cu o săptămână, un urs a ajuns în campusul Universităţii Boulder, din Colorado, unde a rătăcit pentru câteva ore. Ajuns într-un copac, autorităţile l-au tranchilizat şi ursul a căzut pe o saltea amenajată pentru el. Eliberat în munţii din Colorado, acesta a fost lovit joi dimineaţă de o maşină, accident ce i-a fost fatal.

865 afișări
Imaginea articolului Ursul căzut din copac a fost omorât de o maşină. Povestea tristă a animalului

Ursul căzut din copac a fost omorât de o maşină. Povestea tristă a animalului (FOTO: www.cuindependent.com)

Accidentul s-a petrecut pe drumul american 36, într-o zonă nepopulată în care a fost lăsat ursul, la 80 de kilometri vest de Boulder, informează Huffington Post.

Poliţia a precizat că două maşini au fost implicate în accident, doar unul dintre şoferi suferind răni uşoare.

Imaginile de săptămâna trecută, cu ursul care cade din copac, au avut sute de mii de vizualizări.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici