Vaca bavareză Yvonne a fost găsită - FOTO

Vaca bavareză Yvonne, care a fugit de la stăpânii ei la începutul verii şi a fost dată într-o urmărire asiduă de către autorităţile germane, a fost găsită în Alpii Bavarezi, la zece kilometri de locul în care a dispărut.

1270 afișări
Imaginea articolului Vaca bavareză Yvonne a fost găsită - FOTO

Vaca bavareză Yvonne a fost găsită (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Yvonne a fost găsită joi seară, în localitatea Eigelsberg din Alpii Bavarezi.

Vaca a fost localizată într-un areal închis din zona montană. Ea a fost luată de specialişti, care o vor adormi şi o vor transporta înapoi la stăpânii săi.

Cotidianul german Bild a oferit o recompensă de 10.000 de euro pentru găsirea vacii Yvonne, care a evadat de la stăpânii săi din Bavaria, după ce autorităţile locale au anunţat că aceasta ar putea fi un pericol pentru traficul rutier.

Potrivit cotidianului Bild, autorităţile locale au încercat s-o atragă pe Yvonne trimiţându-i în pădure pe sora ei, Walraut, pe fiul ei, Friesi, şi chiar pe seducătorul taur pe nume Ernst, însă vaca a rămas indiferentă la aceste apeluri.

După anunţarea recompensei, şoferii şi localnicii au început să caute vaca în pădurile din apropierea satului, iar o asociaţie pentru protecţia animalelor a propus, de asemenea, ca Yvonne să le fie vândută dacă este prinsă în viaţă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici