Val de glume pe seama lui Donald Trump, din cauza unei poze în care faţa lui are o culoare neobişnuită. FOTO

Vineri, fotograful William Moon l-a surprins pe Donald Trump într-un mod care i-a amuzat pe utilizatorii reţelei de socializare Twitter. Fotografia cu preşedintele, care se plimba pe peluza de sud a Casei Albe, îl înfăţişează pe acesta extrem de...portocaliu, a relatat Mashable.

5064 afișări
Imaginea articolului Val de glume pe seama lui Donald Trump, din cauza unei poze în care faţa lui are o culoare neobişnuită. FOTO

Sursa: Twitter

„Masca” portocalie este rezultatul unei combinaţii nefericite dintre machiajul aplicat şi lumina soarelui, potrivit Mashable. Poza a fost preluată de internauţi şi transformată într-un subiect de glume care a luat cu asalt platforma online Twitter. 
 
Unii au comparat poza cu imaginea unei perne, „după ce adormi fără să te demachiezi”, iar alţii au comentat că seamănă cu personajul interpretat de Dustin Hoffman, în filmul „Doamna Doubtfire, tăticul nostru trăsnit” / „Mrs. Doubtfire” (1993). 
 
A fost lansată şi o paralelă între chipul lui Trump şi mingea din filmul „Naufragiatul” / „Cast Away” (2000).
 
Cei mai puţin inspiraţi s-au rezumat să întrebe „De ce şi-ar face cineva aşa ceva”, sau l-au editat în fotografii deja celebre pe Internet, sugerând că parcă ar fi luat parte la un incendiu.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici