Valentina Pelinel debutează în cinematografie

Fotomodelul Valentina Pelinel, soţia deputatului Cristian Boureanu, îşi face debutul în cinemtografie, prin filmul "După EA", în regia Cristinei Ionescu, care va intra pe marile ecrane începând din 31 august.

1 afișare
Imaginea articolului Valentina Pelinel debutează în cinematografie

Valentina Pelinel debutează în cinematografie

Filmul "Dupa EA" marchează debutul cinematografic al celebrului fotomodel Valentina Pelinel, alături de: Dragoş Bucur, Anca Florea, Victor Rebengiuc, Dana Nălbaru şi Mimi Brănescu, informează Media Pro Pictures.

“Rolul meu este acela de femeie-obsesie – o imagine pentru care personajul principal face o pasiune nebună şi despre care nu poţi spune sigur dacă există şi în realitate sau doar în imaginaţia lui”, a declarat Valentina despre rolul care va marca debutul său cinematografic.

Produs de Temple Film şi Media Pro Pictures, filmul "După EA" spune povestea lui Ştefan Robescu, un bărbat de succes, cu o carieră promiţătoare şi o viaţă de familie fericită. "O viaţă de premiant silitor", cum îl tachinează prietenii. Un incident aparent banal îi schimbă însă viaţa şi îl aruncă într-o obsesie din care nu se mai poate salva.

Prins în trafic pe drumul pe care îl parcurge zilnic de la agenţia de publicitate la care lucrează spre casă, Ştefan zăreşte întâmplător într-o cabină telefonică o tânără necunoscută faţă de care simte o atracţie bizară. În timp ce la agenţie primeşte în sarcină o importantă campanie publicitară, de a cărei reuşită depinde promovarea lui, întâlnirile bizare cu necunoscuta zărita în trafic continuă, de data aceasta la piscina la care obişnuieşte să-şi ducă fetiţa.

Ştefan începe să îşi neglijeze munca. Printr-un complex de întâmplări, o altă imagine decât cea aleasă de el împânzeşte bilboard-urile din oraş: imaginea a doi ochi seducători, aducând izbitor cu cei ai Necunoscutei din trafic. Prins în capcană, Ştefan încearcă să afle cine e Necunoscuta. Încep să apară probleme şi acasă, iar Ştefan ajunge să "locuiască" în propria maşină, în faţa unuia din panourile uriaşe.

În urmă cu zece ani, Valentina Pelinel era aleasă câştigătoarea concursului Top Model România, până în prezent fotomodelul cucerind America atât datorită numeroaselor sale colaborări cu cei mai cunoscuţi designeri din branşă, cât şi prin intermediul numeroaselor reclame în care a apărut.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici