Partenera lui George Clooney din ”Spitalul de Urgenţă”, ÎMPUŞCATĂ MORTAL de poliţişti

Vanessa Marquez, actriţa care interpreta rolul asistentei Wendy Goldman în serialul ER - Spitalul de Urgenţă, împuşcată mortal de poliţiştii din Los Angeles. Vezi de ce au fost nevoiţi poliţiştii să recurgă la măsura extremă

4640 afișări
Imaginea articolului Partenera lui George Clooney din ”Spitalul de Urgenţă”, ÎMPUŞCATĂ MORTAL de poliţişti

Actriţa din ER a fost împuşcată mortal de poliţişti, chiar în casa ei, în timpul unei verificări de rutină cu privire la acordarea unui ajutor de asistenţă socială, scrie mirror.co.uk.

Vanessa Marquez a fost ucisă după ce i-a ameninţat pe oamenii legii cu o armă airsoft, au declarat oficialii Departamentului Şerifului din Los Angeles County.

Poliţiştii din South Pasadena Police Department au ajuns joi la domiciliul actriţei de 49 de ani, care a jucat rolul asistentei Wendy Goldman în serialul de succes ER - Spitalul de Urgenţă.

La faţa locului, poliţiştii au constatat că Marquez se afla în timpul unei crize de nervi. Starul tv a devenit extrem de necooperant, chiar dacă a fost sfătuită să-şi ia medicamentul, timp de o oră şi jumătate.

Marquez a scos apoi un pistol airsoft la poliţişti, iar aceştia au reacţionat, împuşcând-o mortal, relatează NBC News Los Angeles.

Arma femeii era cu bile, o replică a unui pistol semiautomat, au declarat poliţiştii. Un specialist psihiatru a ajuns la faţa locului, dar nu a reuşit să o calmeze pe Marquez. Sergentul Joe Mendoza a declarat că Marquez avea probleme cu alimentaţia. În prezent, biroul Şerifului din LA County investighează incidentul soldat cu moartea actriţei.



În 2017, actriţa l-a acuzat pe George Clooney, colegul ei de platou din ER, ar fi contribuit la ruinarea carierei sale actoriceşti, după ce Marquez a vorbit despre presupusele jigniri rasiste şi sexiste la care ar fi fost supuşi actorii din serial.

”Clooney a ajutat la transformarea mea într-o oaie neagră, după ce am vorbit despre hărţuirea de pe platoul ER. Femeile care nu joacă după muzică îşi pierd cariera! Eu aşa am păţit”, a scris Marquez pe Twitter.

Marquez a mai jucat în filmul Stand and Deliver (1988), dar şi în episoade din serialele Seinfeld şi Wiseguy, în anii '90.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici