Vecinii au sunat la poliţie când au auzit ţipetele unui copil într-o casă. Ce au descoperit forţelor de ordine la faţa locului | FOTO

Autorităţile au fost alertate de vecini în legătură cu ţipetele unui copil care veneau din casa cuiva, potrivit unui anunţ pe site-ul ottawapolice.ca. Persoana care a sunat spunea că sunetele s-ar auzi într-o zonă împădurită la nord de proprietatea sa.

3924 afișări
Imaginea articolului Vecinii au sunat la poliţie când au auzit ţipetele unui copil într-o casă. Ce au descoperit forţelor de ordine la faţa locului | FOTO

Vecinii au sunat la poliţie când au auzit ţipetele unui copil într-o casă. Ce au descoperit forţelor de ordine la faţa locului

Poliţia din Ottawa, Canada, a fost chemată la o adresă într-o zonă rurală din vest în seara zilei de 27 ianuarie când un locuitor a auzit ceea ce a crezut că este un copil care strigă după ajutor, conform anunţului afişat pe site-ul instituţiei.

Tot ceea ce a putut comunica persoana care a sunat la poliţie a fost că ţipetele vin dintr-o zonă împădurită aflată la nord de casa sa.

Ofiţerii de poliţie au cercetat zona pe întuneric însă nu au auzit nimic şi nici nu au găsit vreun copil care să aibă nevoie de ajutor. Ei au mers să verifice casele învecinate şi la una dintre locuinţe au vorbit cu o femeie care ştia unde sunt cei trei copii ai ei.

Soţul femeii a apărut în timp ce poliţia era acolo şi a spus că a auzit mai devreme o capră urlând. Atunci când s-a dus să verifice a găsit capra cu gâtul înţepenit într-un gard, potrivit sursei citate.

Fermierul a explicat că urletele caprei ar fi putut fi uşor confundate cu cele ale unui copil. Acesta i-a condus pe ofiţeri în zona respectivă. Autorităţile au constatat că acela era locul la care făcea referire cel care apelase prima oară la poliţie ca să semnaleze cazul.

„Lăsând de orice glumă, poliţie reaminteşte cetăţenilor să raporteze imediat posibile acţiuni suspicioase pentru ca ele să poată fi verificare. E întotdeauna să fii precaut decât să regreţi mai târziu”, mai arată sursa menţionată.

Sursa foto: Hepta Photo

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici