Vedete care au murit înainte de 30 de ani (Galerie Foto)

Celebrităţi care au influenţat lumea filmului, a modei, dar mai ales pe cea a muzicii, au plecat, din păcate, prea repede dintre noi, înaintea împlinirii vârstei de 30 de ani.

910 afișări
Imaginea articolului Vedete care au murit înainte de 30 de ani (Galerie Foto)

James Dean (Imagine: www.libertyfilmfestival.com)

27 de ani s-a dovedit o vârstă fatidică pentru Janis Joplin, Jim Morrison şi Kurt Cobain.

GALERIE FOTO

Fiecare dintre ei a reuşit să schimbe semnificativ istoria muzicii, influenţând puternic generaţii întregi de tineri.

Joplin şi Morrison, alături de o altă legendă, Jimi Hendrix, care a murit la numai 28 de ani, şi-au găsit sfârşitul în urma unei supradoze de droguri. Asemenea lor a sfârşit şi Kurt Cobain, liderul Nirvana pierzându-şi viaţa tot din cauza drogurilor.

Tot înainte de împlinirea vârstei de 30 de ani, unul dintre cei mai populari reprezentanţi ai stilului punk, Sid Vicious, fostul basist al legendarei Sex Pistols, a murit în urma unei supradoze de heroină.

Heroina a fost fatală şi pentru actorul Brad Renfro. Acesta a murit la numai 25 de ani, din cauza unei supradoze.

Muzica rap a suferit două mari pierderi odată cu moartea celebrilor Tupac Shakur şi The Notorious B.I.G. Rapperii au fost împuşcaţi, 2Pac pe când avea 25 de ani, iar The Notorious B.I.G 24.

Un accident de avion a pus capăt carierei actriţei şi cântăreţei Aaliyah, când aceasta avea doar 22 de ani.

În 1986, a murit una dintre cele mai cunoscute vedete din lumea modei a anilor '80, Gia. Ea a fost una dintre primele femei din Statele Unite care a murit de SIDA. Avea 26 de ani.

Cinematografia americană l-a pierdut în 1955 pe legendarul James Dean, în urma unui accident de maşină. Actorul avea 24 de ani.

Recent, lumea filmului s-a confruntat cu o altă mare pierdere. În 2008, Heath Ledger, în vârstă de 28 de ani, a fost găsit mort în apartamentul său din New York în urma unei supradoze de medicamente. Joker-ul interpretat de Ledger în "The Dark Knight" i-a adus actorului australian, anul acesta, Oscarul pentru "cel mai bun rol secundar masculin".

Citeşte şi:

Prima chitară arsă de Jimi Hendrix, vândută la licitaţie

Heath Ledger, Oscar pentru cel mai bun rol secundar masculin

Freddie Mercury, pe primul loc în topul "zeilor muzicii rock"

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici