Vedetele care au rămas ATRĂGĂTOARE după vârsta de 60 de ani. Arată la fel de bine ca în tinereţe? - GALERIE FOTO

Au cucerit publicul în tinereţe cu rolurile pe care le-au interpretat în filme sau cu melodiile pe care le-au cântat. Acum, după ce au depăşit vârsta de 60 de ani, surprind din nou publicul, de data aceasta cu modul în care arată.

11548 afișări
Imaginea articolului Vedetele care au rămas ATRĂGĂTOARE după vârsta de 60 de ani. Arată la fel de bine ca în tinereţe? - GALERIE FOTO

Vedetele care au rămas ATRĂGĂTOARE după vârsta de 60 de ani. Arată la fel de bine ca în tinereţe? (Imagine: Hepta)

Sigourney Weaver, Jane Fonda, Susan Sarandon, Cybill Shepherd sau Meryl Streep sunt doar câteva dintre actriţele trecute de vârsta de 60 de ani care se menţin într-o formă fizică deosebită.

De asemenea, Jane Seymour, care a devenit celebră în toată lumea datorită rolului din serialul "Doctor Quinn" arată uimitor la vârsta de 61 de ani.

GALERIE FOTO

Nu lipsesc din acest grup al vedetelor sexy trecute de 60 de ani nici cântăreţele "fără vârstă" Tina Turner şi Cher.

Deşi pare incredibil, Tina Turner va împlini anul acesta, pe 26 noiembrie, 73 de ani, în timp ce Cher va face 66 de ani pe 20 mai.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici