Biden i-a adus în culmea fericirii. Vedetele din America şi-au exprimat bucuria pe reţelele de socializare

  • Vedetele din America sunt în extaz după victoria lui Biden
  • Stephen King spune că este una dintre cele mai fericite zile din viaţa lui
  • Annie Lennox si John Legend au cântat de bucurie
  • Vedete precum Demi Lovato şi Ariana Grande chiar au plâns de fericire
3035 afișări
Imaginea articolului Biden i-a adus în culmea fericirii. Vedetele din America şi-au exprimat bucuria pe reţelele de socializare

FOTO: Profimedia

Vedetele americane îşi proclamă fericirea pe reţelele de socializare. După victoria lui Biden, starurile care l-au susţinut, şi-au exprimat bucuria în tot felul de moduri. 

Ba au urlat, ba au cântat sau au plâns de fericire pe Twitter şi Facebook. Să nu mai vorbesc de mesajele scrise. Sunt atât de multe, încât am putea scrie o carte din ele. 

John Legend cântă pentru Georgia după ce Biden a obtinut majoritatea voturilor.

Annie Lennox cântă pt Biden: „Răsare soarele! Răsare soarele!”.

Padma Lakshimi: „Donald Trump, te rog împachetează-ţi cuţitele şi pleacă!”

Sunt atât de bucuroşi încât devine molipsitor! 

Ariana Grande a spus că a plâns de fericire.

Iar Demi Lovato chiar ne-a arătat este una dintre vedetele care s-a bucurat cel mai mult. Artista iţi spune pe Twitter că îl voia pe Biden preşedinte încă din 2006: „Cred că a meritat aşteptarea”.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici