Vedetele îşi împărtăşesc experienţele privind nunta perfectă, la Pro TV - FOTO

Vedetele îşi împărtăşesc experienţele privind nunta perfectă, la Pro TV - Dana Rogoz a petrecut pe pajişte, Cabral şi Andreea, pe malul piscinei, Elena Lasconi s-a gătit cu straie populare româneşti, iar Răzvan Fodor şi Irina au lansat lampioane.

385 afișări
Imaginea articolului Vedetele îşi împărtăşesc experienţele privind nunta perfectă, la Pro TV - FOTO

Vedetele îşi împărtăşesc experienţele privind nunta perfectă, la Pro TV (Imagine: Pro TV)

Pentru cei care sunt în căutarea ideii pentru nunta perfectă, câteva dintre vedete îşi împărtăşesc experienţa de neuitat. Astfel, Dana Rogoz a petrecut pe pajişte, Cabral şi Andreea, pe malul piscinei, Elena Lasconi s-a gătit cu straie populare româneşti, iar Răzvan Fodor şi Irina au lansat lampioane, informează Pro TV.

Fiecare îşi imaginează ziua nunţii aşa cum poate celorlalţi nici prin gând nu le-ar trece, iar unii au curajul să o şi transforme în realitate. Pentru cei care se pregătesc să spună cel mai important "Da!" din viaţa lor şi încă se află în căutarea ideii perfecte, câteva dintre vedete îşi amintesc de nunta pe care au pregătit-o cu atâta dăruire.

În 2012, Dana Rogoz a transformat o pajişte într-un loc desprins din basme. Cortul alb a fost însufleţit de colivii şi becuri colorate, felinare şi ghirlande, precum şi de rânduri întregi de ghivece cu flori de câmp pe care invitaţii le-au primit în dar din partea mirilor, ca amintire. Pentru că a vrut ca totul să exprime cât mai mult firea ei, Dana a confecţionat singură câteva decoraţiuni. Dana şi Radu, soţul ei, şi-au făcut apariţia la bordul unei biciclete. Culorile serii au fost verde deschis şi lila şi până şi bufetul de dulciuri a respectat "colour-code-ul".

Răzvan şi Irina Fodor au importat o tradiţie thailandeză. Cu un an înainte de a se căsători, Răzvan şi Irina au fost în Thailanda. "În noaptea dintre ani se aprind acolo sute de lampioane, ajung să se confunde cu stelele. A fost atât de frumos acel moment, când toţi se îmbrăţişau şi îşi făceau promisiuni, încât am hotărât ca aşa să arate şi nunta noastră", îşi aminteşte Răzvan. La nunta lor, în loc de mărturii şi artificii, invitaţii au primit câte un lampion pe care l-au lansat la miezul nopţii.

Dacă Răzvan şi Irina au petrecut în stil thailandez, Elena Lasconi a bătut o horă autentic românească, în straie populare. "Sunt o româncă adevărată, sunt mândră că aparţin acestui neam şi acestui pământ. Aici îmi sunt rădăcinile, iubesc tradiţia românească şi portul nostru, aşa că rochia de mireasă, straiele mirelui, tortul, decoraţiunile, absolut totul a fost inspirat din costumele populare şi tradiţiile româneşti", a povestit Elena.

Pentru cei care sunt atraşi de apă, precum Cabral şi Andreea, o nuntă la piscină poate fi varianta ideală. Mirii au optat pentru o petrecere exotică, în tonuri de corai şi ivoire.

Cei care se pregătesc să bată clopotele de nuntă în această vară îşi pot face petrecerea vedetă în cadrul noului show realizat de Pro TV. Miresele sunt invitate să se înscrie la preselecţii accesând pagina http://www.protv.ro/stiri/miresele-intra-in-competitie-pentru-o-luna-de-miere-de-cinci-stele.html. Premiul pus în joc este o lună de miere fabuloasă.

Miresele vor intra în competiţie pentru o lună de miere de cinci stele, în această vară, la Pro TV, care pregăteşte formatul de succes "Four Weddings".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici