Vedetele şi Internetul: Andreea Bănică e mamă de "fotbalist", iar Macanache e actor - GALERIE FOTO/VIDEO

Cum e început de săptămână, e imposibil să faci "o tură" pe profilurile vedetelor de pe site-urile de socializare şi să nu treci printr-o mie de stări, fie că te miri, te bucuri, sau te amuziDupă retrospectiva weekendului acesta, Andreea Bănică e mamă de fotbalist, iar Macanache...e actor.

1447 afișări
Imaginea articolului Vedetele şi Internetul: Andreea Bănică e mamă de "fotbalist", iar Macanache e actor - GALERIE FOTO/VIDEO

Vedetele şi Internetul: Andreea Bănică e mamă de "fotbalist", iar Macanache e actor

Loredana Groza a început săptămâna în forţă şi a încercat să dea din energia sa şi prietenilor ei virtuali.

"Şi ce dacă e luni, ştiu doar că începe o nouă săptămână de varăăăăă!!!! Bucuraţi-vă de soare şi de viaţă!!!", a scris cântăreaţa pe profilul ei de Facebook.

Lora a concertat weekendul acesta la Găeşti, iar publicul pare să fi fost suficient cât să fie artista mulţumită.

"Mulţumesc Găeşti! Multă iubire!", a scris artista pe Facebook şi a postat o fotografie, de pe scenă, din timpul concertului.

Cum e pe cale să aducă pe lume încă un copil, Andreea Banică e mai fericită ca niciodată. Cu toate că vedeta a declarat că nu a fost o sarcină planificată, artista şi soţul ei, impresarul Lucian Mitrea, sunt foarte încântaţi că vor avea şi un băieţel. Surpiza cea mai frumoasă e că şi micuţul pare încântat că se apropie ziua în care va ieşi din burtică şi se antrenează intens pentru asta. Andreea a postat weekendul acesta un clip în care se vede clar cum bebeluşul ei mişcă în burtică.

"Ce faci mami, dansezi sau joci fotbal?", a fost întrebarea Andreei, pe care a postat-o pe reţelele de socializare împreună cu videoclipul.

Lidia Buble a avut o ascensiune rapidă în carieră, dar acum ştim cum a fost posibil acest lucru. Artista ştie foarte bine să escaladeze. Drept dovadă stă postarea artistei din acest weekend.

"Urc la voi in casă. Mă primiţi?", a scris artista pe Facebook, alături de o fotografie în case se văd clar abilităţile ei de căţărare.

Andreea Bălan a fost la Cluj în weekend şi s-a fotografiat, în aeroport, alături de o fetiţă. Cum şi artista se pregăteşte să devină mamă, postarea artistei a fost una plină de... "sentimente de viitoare mamă".

"Am fost întâmpinată cu iubire pură de Patricia.
În curând o sa am parte de multă iubire şi de la bebeluşa mea. Abia aştept!",
a scris Andreea Bălan pe pagina ei de Facebook.

Anda Adam se promovează intens cu ajutorul paginii sale de Facebook.

‪"#‎AmChef‬ să încep săptămâna în forţă şi cu energie pozitivă! Aşa că daţi volumul la maxim!", a scris artista pe reţeaua de socializare, luni dimineaţa, făcând referire la cel mai nou clip al său, "Am chef", pe care l-a şi postat alături de mesaj.

Antonia arată caraghios, atunci când se strâmbă şi nu se sfieşte niciodată să împărtăşească aceste momente şi cu prietenii ei de pe reţelele de socializare. Că e Instagram, sau Facebook, nu mai contează. Artista e activă pretutindeni, în mediul virtual, aşa că nu a trecut nici weekendul acesta fără să facă o postare pe undeva.

"Sunteţi aici?", a întrebat artista pe Facebook, alături de o fotografie haioasă.

Nici Inna nu şi-a neglijat fanii de pe Facebook în acest weekend. Activă, ca întoatdeauna, artista a postat o fotografie în care arată, bineînţeles, provocator şi şi-a întrebat prietenii ce fac. E drept, în engleză, aşa cum sunt şi majoritatea versurilor din piesele sale.

"What's Up?", a scris Inna pe profilul ei de Facebook.

Dorian Popa a lansat, dar a şi încheiat operaţiunea "Pisoiu' rătăcit". Se pare că artistul îndrăgeşte animalele, graţie faptului că din câte se înţelege din mesajul lui, a fost ceva muncă în a-i găsi piscului rătăcit, un stăpân. Fără prea multe explicaţii, acesta a fost mesajul lui Dorian:

"Yuhuu.. "Fulga" a.k.a. "Ducesa" a.k.a. "Dori", care a fost în 2 apartamente în Bucureşti şi la o casă în Piteşti, pe parcursul a 3 săptămâni de rătăcire, şi-a găsit stăpânaaa.
Sunt ‪#‎CELMAIFERICIT‬ ca am reusit împreună să facem asta!!!
voi cu mine SUNTEM CEI MAI TARI!!!"

Pepe şi-a scos fetiţa la primbare, în weekend.

"Azi avem treabă împreună !!!", a scris latino-lover-ul pe Facebook, alături de un videoclip filmat în maşină, împreună cu fiica sa.

Coborând uşor spre scena de underground a hip-hop-ului românesc, Macanache, vedeta internetului, nu încetează să uimească. Rapperul a postat weekendul acesta un link către un scurt metraj din distribuţia căreia face parte, semnat de regizorul Matthew Ballard. Astfel, Macanache, cel care a rupt internetul în două cu videoclipurile sale ieşite din comun, nu mai e doar rapper de acum, ci şi actor.

"Un film de Matthew Ballard", a scris artistul pe Facebook, alături de film, fără prea multe explicaţii, sau comentarii.

Sufletul from Matthew Ballard on Vimeo.

 

 

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici