Vedetele şi Internetul: CRBL s-a reapucat de şcoală! Trăistariu... de băutură?

Dacă credeaţi că viaţa de vedetă din România este mult prea agitată şi că persoanele publice nu mai au timp pentru reţelele de socializare, v-aţi înşelat amarnic. Tocmai ele sunt cele mai active persoane în mediul on-line, din dorinţa de a-şi ţine fanii aproape.

949 afișări
Imaginea articolului Vedetele şi Internetul: CRBL s-a reapucat de şcoală! Trăistariu... de băutură?

Vedetele şi Internetul: CRBL s-a reapucat de şcoală! Trăistariu... de băutură? (Imagine: Hepta / Mediafax Foto)

Luni dimineaţă, Alina Eremia a folosit pagina sa de Facebook pentru a le transmite fanilor că va fi live, la un post de radio.
“Neaţaaa! Ne auzim live din studioul Profm în câteva minute! Vă puup!”, a scris vedeta pe profilul său, alături de o fotografie cu ea, din studio.

Absentă, în dimineaţa de luni, a fost Lidia Buble, însă vedeta a avut un motiv foarte întemeiat. Concret? Iubita matinalului Răzvan Simion şi-a sărbătorit mama, cu o seară înainte, cu ocazia zilei sale de naştere, aşa că Duminică seara a fotografiat masa plină de mâncare şi băutură, apoi a postat fotografia pe profilul ei, alături de mesajul “Încă petrec”. Astfel, absenţa vedetei a fost motivată.

Prezentă şi... plină de înţelepciune, aşa, de luni dimineaţă, a fost Andreea Bălan. Cântăreaţa pare că abia a ieşit de la un curs de filozofie şi trage o concluzie în mediul virtual.
„Nimeni nu este dator să te facă fericit şi nimeni nu poate să-ţi ofere spiritual ceea ce tu nu ai in tine sau nu poti înţelege. Fericirea adevarată vine din interiorul tău şi din liniştea sufletească pe care tu o ai cu tine insuţi. Ceilalţi din jur pot doar completa fericirea pe care tu o simţi. Orice aşteptare sau cerinţă de a obţine fericirea de la altcineva, e în zadar.”, a scris vedeta cu păr albastru, pe pagina ei de Facebook, alături de o fotografie.

Energic şi plin ce compasiune pentru cei ce susţin examenul maturităţii, în cursul zilei de luni, s-a arătat Dorian Popa.

„TRE ZI REAAA!!!
Nu mai avem timp de leneveală..a început O NOUĂ SĂPTĂMÂNĂ!!!!
Chiar dacă e ‪LUNI şi azi e o zi frumoasă... depinde dacă ne place sau nu CE MUNCIM!!
Săptămână SUPERBĂ şi PRODUCTIVĂ să aveţi!!
Şi haideţi să le urăm BAFTĂ tuturor celor care au azi prima probă orală la ‪‎BAC!”
, a scris Dorian pe profilul lui de pe Facebook.

Şi mai energic a fost CRBL, care a fost prezent nu doar pe Facebook, ci şi la clasă. Cântăreţul a postat în această dimineaţă un videoclip filmat de el, în clasa a-IV-a B, din scoala 11, unde le-a făcut o vizită neaşteptată copiilor.
 



Tot luni dimineaţă e şi pentru Mihai Trăistariu, doar că acesta se pregăteşte de luni... pentru miercuri. Cel puţin aşa reiese din mesajul postat de cântăreţ, pe Facebook, alături de un selfie, în oglinda din lift, în care apare cu rucsacul de antrenament în spate, sugerând că merge la sală.

“Ma pregătesc pentru miercuri, ora 18.00. Am o dilemă pentru care n-am dormit toată noaptea : "Te duc la Monaco sau te vând la Cazino ?!" — drinking vodka.”, a scris Mihai pe Facebook.
Acum, ce legătură au antrenamentele cu băutura, numai cântăreţul ar putea să ştie. Nimeni nu recomandă consumul de alcool, înainte de efort fizic.

Nici proaspăta mămică Valentina Pelinel nu a stat departe de tastatură, luni dimineaţă. Vedeta a postat o fotografie cu ea înconjurată de jucării. “În sfârşit acasă cu bebeluş poznaş. Noi am stat lipiţi zilele acestea, dar nu v-am uitat” a scris Valentina pe profilul ei de pe site-ul de socializare.

Mai puţin veselă, dar tot mămoasă, este Adina Buzatu. Cuprinsă de melancolie, stilista pleacă singură într-o călătorie de afaceri. Acum, fiica ei Sara îşi vede de propriile studii, astfel încât, pentru prima dată dupa 10 ani, aceasta nu o va însoţi pe mama ei, la faimosul târg de modă masculină:

“Începe Pitti Uomo!
În drum spre aeroport, ma gândesc cu nostalgie la faptul ca fiica mea, Sara, are peste 20 de participări la cel mai renumit târg de modă masculină, în cei 10 ani de când munceşte cot la cot cu mine fiindu-mi parteneră si in decizii.
Comandam împreuna colecţiile viitoare de la partenerii externi, importante branduri de modă masculină recunoscute şi apreciate într-o lume întreagă.
Pitti este un prilej să ne revedem prietenii cu care muncim şi ne distrăm, mergem la petreceri şi ne plimbăm, fără însă a uita scopul pentru care am ajuns acolo : munca.
Te ador, puiul meu, îmi creşte inima când te văd aşa serioasă şi responsabilă!!!!”
, a scris stilista pe pagina ei de Facebook şi a postat o fotografie cu ea şi fiica ei.

Tot nostalgic se arată şi Bogdan Vlădău. Manechinul a repostat o fotografie de acum 3 ani, în care apare pe o plajă de toată frumuseţea, într-o formă fizică de invidiat.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici