Vedetele şi Internetul: Familia Chivu, în vacanţă, în vreme ce Familia Ibacka are grijă de patrupezi

E vară, iar majoritatea vedetelor au fugit de betoanele încinse din capitală şi se află deja pe cele mai frumoase plaje de pe glob, dar asta nu înseamnă că nu accesează internetul şi nu sunt activi pe reţelele de socializare. Iar cine nu-i la plajă, tot pe Facebook e.

473 afișări
Imaginea articolului Vedetele şi Internetul: Familia Chivu, în vacanţă, în vreme ce Familia Ibacka are grijă de patrupezi

Vedetele şi Internetul: Familia Chivu, în vacanţă, în vreme ce Familia Ibacka are grijă de patrupezi

Lora a intrat şi ea în rândul artistelor ce s-au lăsat fotografiate de celebrul Edward Aninaru.

"O viaţă fericită nu este o viaţă lipsită de probleme, ci una în care găseşti rezolvarea lor.", a scris artista pe profilul ei de Facebook, în dreptul unei fotografii realizate de maestru.

Elena Gheorghe a fost invitată miercuri dimineaţă la Pro FM, iar acolo realizatorii au "omenit-o", se pare, pe artistă cu o felie de pepene, după cum se vede în fotografia postată de aceasta pe Facebook.

"Pepene roşu sau galben?", şi-a întrebat Elena prietenii virtuali.

"Preferatul meu este cel roşu", a completat artista.

Drept dovadă că activitatea în spaţiul virtual le este vitală vedetelor, stă postarea Lidia Buble, de pe Facebook.

"Vai!
Astăzi nu am reuşit să vorbim deloc...
Lucrez la ceva drăguţ pentru voi.
Voi ce faceţi?", şi-a întrebat artista prietenii.

După ce şi-a anunţat fanii că e însărcinată din nou, Andreei Bănică i-a venit o nouă idee, în privinţa căreia trebuia neapărat să se consulte şi cu aceştia.

"M-am gândit să creez un outfit pentru fetele însărcinate.

Vara asta îmi place mult albastru!", a scris cântăreaţa pe profilul său de Facebook, unde a primit zeci de comentarii şi sfaturi de la prietenii ei virtuali.

Tot însărcinată, însă pentru prima dată, este Andreea Bălan, ale cărei postări ar da-o de gol, oricum, dacă nu ar fi vrut să facă public acest aspect. Euforia pe care o manifestă vedeta este euforia specifică unei mame, la prima naştere.

"Când toate lucrurile se aşează aşa cum îmi doresc!", a scris Andreea pe profilul ei de Facebook.

Dacă în urmă cu numai 3 zile, se afla la Barcelona, Inna pare să călătorească, nu glumă. Cântăreaţa a postat o nouă fotografie, dintr-un "loc special", aşa cum îl descrie artista în postarea sa.

Antonia, Alex Velea şi micul Dominic, au mers la piscină, iar fotografia pe care au realizat-o pe malul acesteia face cât o mie de cuvinte, astfel încât nu a mai avut nevoie de comentarii.

Un concert care a început la Bucureşti şi s-a terminat la Vama Veche, a susţinut, bineînţeles, Tudor Chirilă, la provocarea lansată de către Pepsi. Tot compania producătoare de băuturi carbogazoase a fost cea care a pus la dispoziţie trei autocare pentru eveniment, care au transportat publicul de la o locaţie la cealaltă.

"Am început în Bucureşti şi am ajuns în Vama Veche", a scris artistul pe Facebook, în dreptul videoclipului realizat în timpul evenimentului.

Adelina şi Cristi Chivu şi-au luat fetele, le-au urcat în decapotabilă şi au plecat în vacanţă, iar un astfel de moment nu putea scăpa neimortalizat de camera telefonului mobil.

"Vacanţăăăă", a scris Adelina pe Facebook, în dreptul fotografiei cu toţi patru.

Cabral şi "crescătoria" sa de patrupezi, fac deliciul internauţilor, pe reţelele de socializare. De când a născut căţeaua sa Tiarra, prezentatorul postează imagini şi videoclipuri cu drăgălaşii ce te fac să vrei să-i iei acasă. Fără să mai scrie vreun comentariu în dreptul videoclipului, Cabral a postat asta. Sunt adorabili!

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici