Vedetele şi Internetul: Loredana Groza nu i-a urat "la mulţi ani" lui Smiley

Indiferent că e weekend sau că ne aflăm chiar în mijlocul săptămânii, nu putem să nu remarcăm activitatea vedetelor noastre din mediul virtual, întrucât postările lor sunt ca un magnet de comentarii pentru internauţi, mai ales atunci când se sărbătoreşte o zi de naştere a unui artist precum Smiley

898 afișări
Imaginea articolului Vedetele şi Internetul: Loredana Groza nu i-a urat "la mulţi ani" lui Smiley

Vedetele şi Internetul: Loredana Groza nu i-a urat "la mulţi ani" lui Smiley

Miercuri a fost ziua lui Smiley, iar dacă nu ştiaţi acest lucru, ei bine, v-aţi fi "îmbogăţit" cunoştinţele doar după câteva scoll-uri pe site-urile de socializare, unde celelalte vedete îl ovaţionau în fel şi chip şi îi urau "la mulţi ani".

Bineînţeles, printre primii care au fost pe fază să îl felicite pe cântăreţ a fost actorul Pavel Bartoş, colegul său de platou de la "Românii au Talent", emisiune difuzată de Pro TV.

"Şi pentru că e ziua ta , poţi să fii cine vrei tu!!! Smiley, la mulţi ani, prietene!!!!!!!!!!!", a scris Pavel Bartoş pe profilul lui de Facebook, cu puţin după miezul nopţii. Iar ca să îşi distreze prietenii din listă, actorul a publicat şi un scurt filmuleţ realizat cu telefonul mobil, în care Smiley îl interpretează pe Elvis Presley.

Nicole Cherry s-a numărat şi ea printre artiştii care i-au urat "La mulţi ani" lui Smiley. Artista cu vârstă mică şi potenţial mare a ales să publice o fotografie. Astfel, Nicole a postat miercuri, pe Facebook, o poză realizată prin aplicaţia "Snapchat", în care atât ea cât şi Smiley au urechi şi bot de căţei.

"Happy birthday, Smiley! Wish you all the best!" (La mulţi ani, Smiley! Îţi doresc tot binele din lume!), a scris Nicole.

"La multi ani, Smiley!" a scris şi Elena Gheorghe. La fel ca Nicole, Elena a ales să posteze o fotografie cu ea şi Smiley, împreună cu urarea.

Surpriza a venit chiar de la Smiley, care "a şomat" miercuri, în prima parte a zilei, în ceea ce priveşte activitatea în mediul online, în ciuda tuturor mesajelor pe care le-a primit de la prieteni şi fani. E drept, cu o seară în urmă, artistul pare să fi avut concert. Drept dovadă stă fotografia postată de artist pe Facebook, cu doar câteva ore înainte de miezul nopţii, când avea să împlinească vârsta de 33 de ani.

"Hahahappy", a scris artistul, încercând să le transmită fanilor că este mulţumit în urma concertului şi să facă, totodată, referire şi la labelul său "HaHaHa Production".

Şi totuşi, "există net şi fără Smiley", par să fi spus în sinea lor alţi artişti, care şi-au păstrat obiceiul de a face cel puţin câte o postare pe zi, pe reţelele de socializare, fără să se lege neapărat de ziua colegului lor de breaslă.

Delia, spre exemplu, a postat o fotografie în care arată de-a dreptul incredibil, anunţând prietenii din mediul virtual că se duce la audiţiile X-Factor, în vreme ce Loredana Groza, chiar dacă e colegă de platou cu Smiley, la "Vocea României", nu i-a făcut urări pe Facebook, Instagram sau Twitter. Cel mai probabil artista preferă să îi transmită toate cele bune, personal.

"Un zâmbet, o floare, o rază de soare!! Şi multă iubire..Reţeta zilei pentru fericire", a scris Loredana.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici