Veste bună pentru pasionaţii de "Războiul stelelor": Disney va produce o nouă serie "Star Wars"

Compania Walt Disney Co. a anunţat că va produce o nouă serie "Războiul stelelor/ Star Wars", pentru viitorul său serviciu de streaming, Disney+, a anunţat şeful companiei, Bob Iger, citat de Reuters.

1769 afișări
Imaginea articolului Veste bună pentru pasionaţii de "Războiul stelelor": Disney va produce o nouă serie "Star Wars"

Veste bună pentru pasionaţii de "Războiul stelelor": Disney va produce o nouă serie "Star Wars"

Acţiunea noii serii o va preceda pe cea a filmului "Rogue One: A Star Wars Story", lansat în 2016, şi îl va avea în distribuţie pe actorul Diego Luna.

Filmările vor debuta anul viitor, a mai spus Iger.

Acesta a mai anunţat că Disney dezvoltă o nouă serie bazată pe benzile desenate Marvel dedicate personajului negativ Loki, cu Tom Hiddleston în rolul principal.

Disney a anunţat anul trecut că va lansa propriul serviciu de streaming în 2019, iar Iger a precizat că este vorba despre sfârşitul acelui an.

Disney+ se va concentra pe branduri celebre ale companiei, precum Disney, Pixar, Marvel şi National Geographic, iar abonaţii vor avea acces "fără precedent" la vasta arhivă de producţii de cinema şi televiziune a gigantului media.

Franciza "Star Wars", creată de George Lucas, a generat încasări de peste 4,4 miliarde de dolari în box office-ul mondial, după lansarea pe marile ecrane a primului film din serie, în anul 1977.

Primele două filme din cea mai recentă trilogie - a treia -, "Star Wars: Trezirea Forţei/ Star Wars: Episode VII - The Force Awakens" (2015) şi "Star Wars: Ultimii Jedi/ Star Wars: The Last Jedi" (2017), au obţinut cele mai mari încasări din toată seria, 2 miliarde de dolari, respectiv 1,3 miliarde de dolari la nivel mondial.

"Rogue One: O poveste Star Wars/ Rogue One: A Star Wars Story" (2016), primul film dintr-o serie spin off (inspirată de franciza originală), a avut încasări de 1 miliard de dolari.

George Lucas a vândut compania Lucasfilm în 2012, pentru 4,05 miliarde de dolari, studiourilor Disney.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici