Vezi aici care sunt cele mai enervante lucruri la locul de muncă

Colegii morocănoşi, computerele neperformante şi bârfele de birou s-au situat, în ordine, pe primele trei poziţii în topul 10 al celor mai enervante lucruri de la locul de muncă, potrivit unui studiu realizat de compania Opinium, specializată în cercetări de piaţă.

60 afișări
Imaginea articolului Vezi aici care sunt cele mai enervante lucruri la locul de muncă

Colegii morocănoşi şi bârfele - în topul 10 al celor mai enervante lucruri la locul de muncă (Imagine: Mediafax Foto)

La acest studiu au participat 1.836 de respondenţi.

Aproape două treimi dintre participanţii la acest studiu au declarat că nivelul stresului a fost semnificativ sporit de aceste lucruri enervante de la locul de muncă, iar 10% dintre respondenţi au declarat că au demisionat din cauza lor.

Pe prima poziţie în acest clasament s-au situat "colegii morocănoşi sau cu toane" (37%). Locul al doilea a revenit "computerelor neperformante, a căror viteză de lucru este îngrozitor de mică" (36%), iar poziţia a treia a revenit "discuţiilor mărunte şi bârfelor de birou" (19%).

Pe locul al patrulea s-a clasat "utilizarea jargonului de birou şi a limbajului specific managerilor" (18%), iar poziţia a cincea a revenit "persoanelor care vorbesc prea tare la telefon" (17%).

"Excesul de măsuri de igienă şi securitate la locul de muncă", "toaletele murdare" şi "persoanele care întârzie sau nu vin deloc la întâlnirile programate" au totalizat câte 16% din numărul voturilor exprimate, ocupând poziţiile 6-8 în acest top.

Ultimele două locuri au revenit "persoanelor care nu fac curat după ce au folosit bucătăria de serviciu" şi "aerului prea rece sau prea cald produs de aparatul de aer condiţionat", care au totalizat fiecare 15% din voturile exprimate.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici