Vezi aici ce ţinute au purtat vedetele la Globurile de Aur 2011 - GALERIE FOTO

Detaliile care au impresionat la gala Globurilor de Aur 2011 nu au fost rochiile, bijuteriile şi pantofii de firmă, ci atitudinea sigură afişată de câteva vedete recent divorţate sau despărţite de partenerii lor de viaţă şi ţinutele vestimentare "riscante" ale altora, relatează dailymail.co.uk.

556 afișări
Imaginea articolului Vezi aici ce ţinute au purtat vedetele la Globurile de Aur 2011 - GALERIE FOTO

Vezi aici ţinutele vedetelor de la Globurile de Aur 2011 - GALERIE FOTO

VEZI AICI GALERIA FOTO

Printre vedetele care au impresionat pe covorul roşu, duminică seară, la gala Globurilor de Aur, care a avut loc la Beverly Hilton Hotel din Los Angeles, s-au aflat câteva staruri de prim rang din showbiz ale căror mariaje sau relaţii de cuplu s-au destrămat în anul care tocmai s-a încheiat.

Lăsând acasă decepţiile şi grijile, Sandra Bullock, Eva Longora, Scarlett Johansson, Halle Berry şi Christina Aguilera au defilat pe covorul roşu cu mult aplomb şi au dovedit multă siguranţă de sine.

Eva Longoria a purtat o rochie neagră creată de Zac Posen şi s-a prezentat pe covorul roşu împreună cu o bună prietenă, Christina Aguilera, ce a purtat o rochie inspirată din anii '50, creată de Zuhair Murad, şi şi-a prezentat noul iubit.

Scarlett Johansson, purtând o rochie Elie Saab, a venit însoţită de un bun prieten.

Însă Sandra Bullock, dovedind mult curaj în opinia jurnaliştilor britanici, a venit singură la ceremonia de duminică seară. Actriţa a purtat o rochie din mătase, în stil vintage, semnată de designerul britanic Jenny Packham, şi o pereche de pantofi Jimmy Choo.

Christina Aguilera, nominalizată la Globul de Aur la categoria "cel mai bun cântec original", pentru o piesă de pe coloana sonoră a musicalului "Burlesque", a evitat să vorbească despre despărţirea de soţul ei, Jordan Bratman, şi a preferat să vorbească doar despre acest film. Cântăreaţa americană a fost însoţită la gala de duminică seară de noul ei iubit, Matthew Rutler, un asistent de regie pe care l-a cunoscut cu ocazia filmărilor pentru musicalul "Burlesque".

Verdele a fost culoarea momentului, cel puţin pentru două vedete de calibru de la Hollywood, Angelina Jolie şi Catherine Zeta-Jones, care au ales pentru seara de duminică rochii de culoarea smaraldului.

Astfel, Angelina Jolie a purtat o creaţie Versace, cu spatele gol, care-i lăsa la vedere unul dintre numeroasele ei tatuaje. Actriţa americană a venit însoţită de partenerul ei de viaţă, actorul Brad Pitt.

Actriţa galeză Catherine Zeta-Jones, care a purtat o spectaculoasă rochie de bal creată de Monique L'Hullier, a fost însoţită de soţul ei, Michael Douglas, care a anunţat recent că a învins cancerul la gât cu care a fost diagnosticat în august 2010.

Alte actriţe au optat pentru rochii în nuanţe pale. Astfel, Megan Fox a purtat un model Armani Prive, iar Michelle Williams a purtat o rochie Valentino. Tot pentru culori deschise au optat Milla Jovovich şi Nicole Kidman, care a purtat o rochie Prada şi a venit la ceremonie însoţită de soţul ei, cântăreţul Keith Urban.

Heidi Klum a purtat un model din cea mai recentă colecţie Marc Jacobs, Jennifer Lopez a purtat o rochie albă creată de Zuhair Murad, Tilda Swinton a purtat o rochie a casei Jil Sander, iar venerabila actriţă britanică Helen Mirren a purtat o rochie cu inflexiuni aurii şi un colier în valoare de şase milioane de dolari.

Natalie Portman, care este însărcinată, a purtat o rochie roz creată de casa Viktor&Rolf, iar Mila Kunis, colega ei din "Black Swan", a purtat o rochie verde creată de Vera Wang.

Şi negrul a fost la mare căutare în seara de duminică. Actriţa americană Halle Berry a purtat o rochie neagră simplă, minimalistă, creată de casa Nina Ricci. Tot rochii negre au purtat Julianne Hough, Jessalyn Gilsig şi Kelly Osbourne.

Însă cea mai şocantă apariţie de pe covorul roşu din faţa Beverly Hilton Hotel din Los Angeles a fost cea a actriţei britanice Helena Bonham Carter, care a purtat o rochie multicoloră, cu nuanţe de verde, albastru şi negru, creată de Vivienne Westwood, o coafură dezordonată şi pantofi în culori diferite - unul verde şi altul roşu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici