Vezi aici primele fotografii cu Carla Bruni însărcinată!

Prima doamnă a Franţei, Carla Bruni, şi-a arătat pentru prima dată burtica de gravidă în vacanţă alături de soţul ei, Nicolas Sarkozy.

2437 afișări
Imaginea articolului Vezi aici primele fotografii cu Carla Bruni însărcinată!

Vezi aici primele fotografii cu Carla Bruni însărcinată! (Imagine: Daily Mail)

Îmbrăcată într-o rochie albă scurtă care îi scotea în evidenţă sarcina, Carla Bruni s-a plimbat alături de soţul ei într-o staţiune de pe coastele Mării Mediterane, scrie dailymail.co.uk.

Prima doamnă a Franţei a purtat ochelari de soare, iar în mână a ţinut o pălărie. Soţul ei, Nicolas Sarkozy, a fost îmbrăcat la fel de lejer, cu o pereche de pantaloni scurţi şi o cămaşă încheiată neglijent, care chiar i-a arătat abdomenul.

Relaxaţi, cei doi au mers îmbrăţişaţi la plimbare prin staţiune, apoi au făcut o baie în mare.

Carla Bruni, în vârstă de 43 de ani, şi Nicolas Sarkozy, de 56, vor avea un băieţel, a declarat în luna mai Jacques Séguéla, un prieten apropiat al cuplului.

Potrivit spuselor lui Jacques Séguéla, cuplul Bruni-Sarkozy dorea să aibă un copil încă de la începutul relaţiei, însă nu a reuşit acest lucru în prima parte a mandatului prezidenţial al lui Nicolas Sarkozy. Însă, atunci când se aşteptau mai puţin, în opinia lui Jacques Séguéla, Carla Bruni a rămas însărcinată, la începutul acestui an.

Tatăl lui Nicolas Sarkozy a confirmat pentru revista germană Bild zvonul potrivit căruia cuplul prezidenţial francez aşteaptă un copil. Cu această ocazie, Pal Sarkozy, tatăl preşedintelui francez Nicolas Sarkozy, spunea că şi-ar dori ca bebeluşul să fie o fetiţă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici