Vezi aici topul celor mai influente persoane din lume

Johnny Depp, Lady Gaga, Bono, Oprah Winfrey, Jay-Z, George Clooney şi James Cameron se numără printre vedetele incluse în topul pe 2010 al celor mai influente persoane din lume, realizat de celebra publicaţie Vanity Fair.

1064 afișări
Imaginea articolului Vezi aici topul celor mai influente persoane din lume

1 - Fondatorul Facebook - Mark Zuckerberg

Pe primul loc în topul realizat de celebra publicaţie s-a situat fondatorul site-ului de socializare Facebook - Mark Zuckerberg, urmat de "părintele" Apple, Steve Jobs.

De altfel, primele zece locuri din topul Vanity Fair sunt dominate de noua generaţie a internetului.

VEZI AICI GALERIE FOTO

Pe locul al treilea s-au clasat fondatorii Google, Serghei Brin, Larry Page şi Eric Schmidt, pe locul al cincilea - fondatorul Amazon, Jeff Bezos, iar pe locul al nouălea - fondatorii Twitter, Evan Williams şi Biz Stone.

3 - Fondatorii Google - Serghei Brin şi Larry Page

Dacă actorul Johnny Depp şi cântăreaţa Lady Gaga s-au situat pe locurile al 20-lea, respectiv al 23-lea în top, alte vedete incluse în clasament au fost actorul şi producătorul american Tom Hanks, pe 25, urmat de actorul de stand up comedy Jon Stewart, pe 29, şi celebra realizatoare de televiziune Oprah Winfrey, pe 34.

34 - Oprah Winfrey

Totodată, solistul trupei U2, Bono, s-a clasat imediat după Oprah, iar regizorul canadian James Cameron, care a avut anul acesta încasări record cu filmul "Avatar", s-a clasat pe poziţia a 36-a.

Rapperul Jay-Z s-a situat pe locul al 58-lea, fiind urmat, la mică distanţă, de actorul, regizorul şi producătorul George Clooney, pe 66, în timp ce cuplul Angelina Jolie-Brad Pitt s-a situat pe locul 75. Pe poziţia cu numărul 96 s-a situat designerul Tom Ford, care a debutat, anul acesta, ca regizor, cu filmul "Un om singur/ A Single Man".

Cel mai bine clasat designer din top a fost Ralph Lauren, pe locul al 16-lea, urmat de Karl Lagerfeld - pe 39, Prada (56) şi patronii Burberry (61). John Galliano de la Dior s-a situat pe poziţia a 91-a.

Şi creatorii de seriale de televiziune celebre au fost incluşi în topul Vanity Fair. Astfel J.J. Abrams, care, printre altele, a fost producător executiv al serialului "Lost", s-a clasat pe locul 50, urmat de "mogulul" comediilor romantice, Judd Apatow, pe 68, şi de creatorul serialului "Family Guy", Seth Mac Farlane.

Topul anual Vanity Fair al celor mai influente 100 de persoane din lume reprezintă un clasament global al gânditorilor, proprietarilor, creatorilor şi cumpărătorilor care stabilesc standarde, generează trenduri, formează opinii şi alcătuiesc agende în lumea politicii, divertismentului, media, afacerilor, tehnologiei şi modei. Intrarea în clasament se face, potrivit revistei, în funcţie de mai mulţi factori, cum ar fi averea şi influenţa, viziunea, acţiunile filantropice şi altele.

Vanity Fair este una dintre cele mai importante reviste din lume. Petrecerile organizate de publicaţie în cadrul mai multor evenimente, precum gala premiilor Oscar, au devenit celebre.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici