Viciile l-au DISTRUS. Cândva o vedetă mondială, acum INFRACTOR: Se droghează şi bea de dimineaţa până seara/ Motivul pentru care a fost ARESTAT

Fostul mare ciclist Jan Ullrich, singurul german câştigător al Turului Franţei, în 1997, a fost arestat vineri, 3 august, în Mallorca.

1691 afișări
Imaginea articolului Viciile l-au DISTRUS. Cândva o vedetă mondială, acum INFRACTOR: Se droghează şi bea de dimineaţa până seara/ Motivul pentru care a fost ARESTAT

Viciile l-au DISTRUS. Cândva o vedetă mondială, acum INFRACTOR: Se droghează şi bea de dimineaţa până seara/ Motivul pentru care a fost ARESTAT

Fostul campion, în vârstă de 44 de ani, are probleme cu legea pentru că a intrat cu forţa în casa vecinului său pe care l-a ameninţat. A fost reţinut la secţia de poliţie timp de 5 ore, interval în care a stat şi a dat declaraţii.

Vecinul lui Ullrich este Til Schweiger, un regizor şi actor german, care, în momentul în care neamţul a intrat în casa sa, avea o petrecere pentru a sărbători noul său film "Honey in the Head".

Acesta nu este prima dată când fostul rutier are probleme cu poliţia şi alcoolul. În anul 2014, când era la volanul maşinii sale, a intrat într-un alt autoturism şi a rănit două persoane. Atunci a primit 21 de luni de închisoare cu suspendare şi o amendă de 10.000 de franci pentru conducerea în stare de ebrietate. Din anul 2016, Ullrich locuieşte în Mallorca.

"Ullrich devenise un om de familie, dar după ce soţia l-a părăsit a început să ia metamfetamină. A început să bea de la 6 dimineaţă şi nu se oprea până seara târziu. De asemenea, mi-a spus că ia cocaină", a dezvăluit Til Schweiger, în Bild.

Avocatul fostului mare ciclist, Wolfgang Hoppe, a dezvăluit că Ullrich a făcut toate demersurile necesare pentru a merge la o clinică de dezintoxicare. 

CITEŞTE CONTINUAREA ARTICOLULUI AICI 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici