VIDEO A murit legendara interpretă a hitului "Lambada": Trupul său a fost găsit carbonizat

Cântăreaţa braziliană Loalwa Braz Viera,cunoscută pentru hitul mondial "Lambada", pe care l-a interpretat alături de grupul Kaoma, a fost găsită fără viaţă, la 63 de ani, cu trupul carbonizat, în propriul automobil, joi, potrivit anunţului poliţiei din Rio de Janeiro, informează Europe 1.

8549 afișări
Imaginea articolului VIDEO A murit legendara interpretă a hitului "Lambada": Trupul său a fost găsit carbonizat

VIDEO A murit legendara interpretă a hitului "Lambada": Trupul său a fost găsit carbonizat

Trupul cântăreţei a fost găsit carbonizat, joi, în zona de periferie Saquerema din Rio de Janeiro.

"Da, vă pot confirma informaţia" a declarat joi un ofiţer de poliţie al poliţiei locală, fără a oferi detalii suplimentare. Potrivit presei locale, trupul cântăreţei a fost găsit carbonizat în interiorul maşinii, nu departe de domiciliul cântăreţei, în noaptea de 18 spre 19 ianuarie.

Prezenţa a doi bărbaţi înarmaţi a fost semnalată în apropierea casei cântăreţei, în timpul nopţii, potrivit site-ului de ştiri G1, care citează o serie de "informaţii preliminare" deţinute de poliţia militară locală.

Totuşi, în presă se precizează că este prematur să se stabilească o legătură formală cu decesul cântăreţei, potrivit anchetatorilor citaţi de G1. Brigada de pompieri locală a fost solicitată o dată în timpul nopţii, când a fost semnalat un incendiu la adresa de domiciliu a cântăreţei.

Un al doilea apel a fost efectuat la pompieri pentru a interveni într-un incendiu iscat într-un vehicul din apropiere. În acest automobil a fost găsit trupul neînsufleţit al cântăreţei. O autopsie urmează să fie efectuată.

Emblematică pentru anii 1980, Loalwa Braz Vieira a avut o fulgurantă şi efemeră faimă mondială în 1989, când era solista grupului Kaoma, faimos pentru hitul internaţional "Chorando se foi", cunoscut sub numele de "Lambada". În fapt, lambada era un gen muzical tropical care fuziona stilurile carimbo, merengue, salsa şi zouk, în anii '80, când Loalwa Braz Vieira era un icon brazilian. Piesa "Lambada", un hit estival, este însoţită de un videoclip vesel şi senzual, cu un cuplu care dansează legănat şi sincopat. Piesa şi videoclipul au fost un succes răsunător la nivel mondial.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici