VIDEO: Brad Pitt, în rolul medicului Anthony Fauci, explică afirmaţiile dubioase privind COVID-19 făcute de Donald Trump

  • Brad Pitt, în rolul medicului Anthony Fauci, a nuanţat mai multe afirmaţii privind COVID-19 făcute de Donald Trump.
  • "Preşedintele şi-a luat unele libertăţi privind recomandările noastre. Vă explicăm în seara aceasta ce a vrut să spună".
  • Anthony Fauci este directorul Institutului Naţional pentru Alergii şi Boli Infecţioase din SUA, un personaj cheie în lupta anti-COVID.
1579 afișări
Imaginea articolului VIDEO: Brad Pitt, în rolul medicului Anthony Fauci, explică afirmaţiile dubioase privind COVID-19 făcute de Donald Trump

Sursa foto: Captură Youtube

A doua ediţie difuzată din izolare a celebrei emisiuni "Saturday Night Live" a postului NBC l-a avut ca invitat pe Brad Pitt, în rolul doctorului Anthony Fauci.

Personajul interpretat de starul american a încercat să nuanţeze mai multe afirmaţii controversate privind pandemia de COVID-19 făcute recent de preşedintele american Donald Trump.

"Da, preşedintele şi-a luat unele libertăţi privind recomandările noastre", a spus "Fauci". "Deci, în seara aceasta, vreau să vă explic ce încerca preşedintele să spună", a adăugat acesta.

Pentru început, "Fauci" a spus că, atunci când Trump spune că "toată lumea poate face un test (pentru noul coronavirus, n.r.), acest lucru înseamnă aproape nimeni".

Pitt a difuzat apoi un clip cu preşedintele care spunea că administraţia sa face "o treabă incredibilă" şi COVID-19 "va dispărea într-o zi, ca prin minune".

"Un miracol este grozav. Cui nu-i plac miracolele. Miracolele nu ar trebui să fie planul A", a spus Pitt.

Faptul că Pitt a jucat rolul lui Fauci a fost pentru a îndeplini chiar o dorinţă exprimată a directorului Institutului Naţional american pentru Alergii şi Boli Infecţioase.

Întrebat de un reporter CNN ce actor i-ar plăcea să îi joace rolul, acesta a răspuns chicotind: "Oh, Brad Pitt, bineînţeles".

În încheierea scheciului său, Pitt şi-a dat jos peruca şi i-a transmis un mesaj acestuia.

"Adevăratului doctor Fauci, mulţumim pentru calm şi claritate în aceste timpuri stresante", a spus Pitt, care a mulţumit şi personalului medical aflat în prima linie în lupta cu pandemia. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici