VIDEO Câinele lui Mark Zuckerberg a primit cadou o sculptură 3D la aniversarea de şase ani

Mark Zuckerberg, cofondatorul Facebook, a anunţat că Beast, ciobănescul unguresc al familiei, a primit cadou o sculptură 3D la aniversarea de şase ani, transmite Daily Mail.

711 afișări
Imaginea articolului VIDEO Câinele lui Mark Zuckerberg a primit cadou o sculptură 3D la aniversarea de şase ani

VIDEO Câinele lui Mark Zuckerberg a primit cadou o sculptură 3D la aniversarea de şase ani

Mark Zuckerberg a povestit pe contul său oficial de Facebook că un artist de la Oculus a realizat o sculptură 3D în realitate virtuală, pe care a imprimat-o. Sculptura îl reprezintă chiar pe ciobănescul Beast, care are pagină de Facebook, pe care este urmărit de peste 2,4 milioane de fani.

Mark Zuckerberg, în vârstă de 32 de ani, a împărtăşit în luna octombrie a anului trecut cu lumea largă vestea că fiica sa pe nume Max a rostit primul ei cuvânt. Fetiţa Max a spus "câine" pentru a-şi arăta dragostea pentru Beast, ciobănesc unguresc al familiei, relatează today.com.

"Max iubeşte câinele. Primul ei cuvânt: Câine", a scris Mark Zuckerberg pe Facebook. În timp ce câinele Beast a devenit un star în social media, obţinînd mai mult de 2 milioane de fani pe Facebook, Zuckerberg şi Chan nu plănuiesc să o expună astfel pe Max, fiica lor.

"Max va avea propria ei pagina de Facebook, dar va trebui să aştepte până când împlineşte 13, atunci când e destul de mare pentru a avea un cont", a declarat Chan pentru Savannah, referindu-se la vârsta minimă a utilizatorilor care doresc să-şi creeze un cont. "Trebuie să urmeze regulile", a adăugat Chan.

Mark Zuckerberg este în prezent unul dintre cei mai tineri şi de succes oameni de afaceri din lume, având o avere estimată de Forbes la 45,7 miliarde de dolari.

Facebook este cea mai mare reţea de socializare din lume, având 1,49 de miliarde de utilizatori activi în fiecare lună.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici