VIDEO Casa modulară, de doar 27 de metri pătraţi, se poate transforma în 20 de moduri. Cum arată aceasta

  • Casa Ojala este o casă de 27 de metri pătraţi care îşi schimba forma.
  • Creată de arhitectul Beatrice Bonzanigo, casa se schimbă în 20 de moduri.
  • Prima versiune a fost prezentată la Milano Design Week în 2019.
505 afișări
Imaginea articolului VIDEO Casa modulară, de doar 27 de metri pătraţi, se poate transforma în 20 de moduri. Cum arată aceasta

Sursa foto: yankodesign

Pentru mulţi oameni, să stea într-o casă mică este un chin. Un arhitect italian a arătat, însă, cum o casă de 27 de metri este tot ce ai nevoie.

Casa Ojala se numeşte proiectul arhitectului Beatrice Bonzanigo. Deşi are doar 27 de metri pătraţi, pereţii pot fi mutaţi în 20 de moduri şi poate fi transportată dintr-un loc în altul.
 
Proiectul a fost prezentat prima dată în urmă cu 2 ani la Milano Design Week. când era o versiune în miniatură. Acum, casa a devenit realitate şi creatoarea ei a arătat cum funcţionează. Nu a dezvăluit însă şi preţul casei.
 
„Casa Ojala s-a născut în timpul unei călătorii foarte speciale pentru mine, în nordul Argentinei. Acolo mi-am dat seama că lipseşte un produs, un proiect de arhitectură mic, flexibil, care să reuşească să transmită frumuseţea naturii la 360 de grade”, a spus Beatrice Bonzanigo, arhitect.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici