VIDEO | Căţeluşul unicorn: S-a născut cu un defect care îl face şi mai adorabil

Narwhal e un căţeluş de 10 luni din Missouri, cu o coadă în creştetul capului. A fost salvat de o fundaţie nonprofit care i-a şi dat numele ăsta, deloc întâmplător.

698 afișări
Imaginea articolului VIDEO | Căţeluşul unicorn: S-a născut cu un defect care îl face şi mai adorabil

VIDEO | Căţeluşul unicorn: S-a născut cu un defect care îl face şi mai adorabil. Sursă foto: CNN

Narwhal e numele unei specii de balenă, de mărime medie, care are un fel de corn spiralat în creştetul capului. Aduce cu un unicorn, scrie CNN.

Pentru cei de la fundaţie, Narwhal chiar e un unicorn - Unicornul Blănos şi Magic, cum îi spun ei. Spre deosebire de balena de la care şi-a luat numele, codiţa din fruntea lui Narwhal e scurtă şi creşte fix între ochi.

 

 

 

Când căţelul se joacă, coada alunecă dintr-o parte într-alta. A fost găsit sâmbăta trecută, aproape mort de frig într-o misiune de salvare a fundaţiei. Una dintre lăbuţe era serios afectată de ger.

Acum, Narwhal se recuperează rapid.

Radiografiile arată că excrescenţa din fruntea lui Narwhal nu e legată de nimic. Nu are niciun scop real, nu-i cauzează durere, dar nici nu-l lasă să se joace ca un căţel normal, dar, cu toate astea, medicii au decis să nu intervină chirurgical.

Narwhal a fost găsit împreună cu un câine mai în vârstă, despre care cei de la fundaţie presupun că e tatăl lui – Pappa Ştrumf – care e un mix între Terrier şi Daschund.

Codiţa din frunte i-a adus lui Narwhal o faimă instantanee pe reţelele de socializare. Purtătorul de cuvânt al fundaţiei din Missouri care a salvat căţeluşul spune că atenţia internetului a fost pur şi simplu catapultată de codiţa din frunte.

Ca urmare, Narwhal are deja 50 de cereri de adopţie în aşteptare, dar, cu toate astea, cei de la fundaţia Mac’s Mission spun că nu e pregătit pentru asta. „Mai aşteptăm să vedem dacă nu cumva coada care creşte odată cu el îi va provoca alte probleme”.

„Toată lumea îl vrea pe Narwhal, dar noi sperăm că şi alţi câini se vor bucura de aceeaşi atenţie ca el”, a spus un membru din staff-ul acestei organizaţii care se ocupă cu salvarea câinilor cu nevoi şi traume speciale.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici