VIDEO Cel mai recent film al actorului Shia LaBeouf ar putea bate recordul pentru cele mai slabe încasări, după ce în primul weekend a vândut un singur bilet

”Man Down”, un thriller de război în care joacă actorul Shia LaBeouf a vândut un singur bilet în primul weekend de la lansare. Mai exact, în perioada 31 martie - 2 aprilie, pelicula a încasat 7 lire sterline (8,7 dolari americani), scrie Variety.

3766 afișări
Imaginea articolului VIDEO Cel mai recent film al actorului Shia LaBeouf ar putea bate recordul pentru cele mai slabe încasări, după ce în primul weekend a vândut un singur bilet

Cel mai recent film al actorului Shia LaBeouf ar putea bate recordul pentru cele mai slabe încasări, după ce în primul weekend a vândut un singur bilet

În afară de Shia LaBeouf, filmul îi mai are în distribuţie şi pe Gary Oldman, Jai Courtney şi Kate Mara şi a fost proiectat într-un singur cinematograf din oraşul Burnley, Reel Cinema. În acelaşi timp, pelicula a fost lansată online, iar luna viitoare va apărea pe DVD şi în format Blu-ray.

Jurnaliştii BBC au discutat cu purtătorii de cuvânt ai Reel Cinema, care au spus că în total, de la lansare, au vândut 4 bilete. În acelaşi timp, persoane din staff-ul peliculei au anunţat că au fost contactaţi de ”câteva” trusturi de presă.

Cel mai probabil, apariţia filmului într-un singur cinema urmăreşte recenziile din presă.

Pentru filmul ”Man Down”, acesta a colaborat cu regizorul Dito Montiel, cei doi lucrând împreună şi în 2006 la filmul ”A Guide to Recognizing Your Saints”.

Paul Dergarabedian, senior media analist al companiei ComeScore, l-a compătimit pe ”săracul Shia”, adăugând că ” ar putea intra în Cartea Recordurilor Guinness”.

Shia LaBeouf a devenit celebru după rolul lui Sam Witwicky din primele trei filme din seria SF "Transformers", care s-au bucurat de un imens succes de casă. Apoi, LaBeouf a fost distribuit în alte două pelicule cu încasări excepţionale - "Indiana Jones şi Regatul Craniului de Cristal" şi "Ochi de vultur/ Eagle Eye". Anul 2009 i-a adus din nou două roluri în filme cu succes de casă - "Transformers: Răzbunarea celor învinşi" şi "New York, I Love You", iar, în 2010, a jucat alături de Michael Douglas în "Wall Street: Banii sunt făcuţi să circule". Recent, Shia LaBeouf a jucat, alături de Brad Pitt, în drama de război "Fury", de David Ayer.

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici