VIDEO Corina renunţă la machiaj: "Aşa am ajuns să minţim”

Noua piesă „Fernando” lansată de Corina reprezintă o premieră pentru industria muzicală românească, artista apărând în majoritatea cadrelor fără machiaj. De asemenea, clipul este lucrat fără a interveni prin filtre sau măşti de post-producţie pe faţă sau pe corp.

1338 afișări
Imaginea articolului VIDEO Corina renunţă la machiaj: "Aşa am ajuns să minţim”

Cum arată cântăreaţa Corina FĂRĂ machiaj: "Aşa am ajuns să minţim”

“Activez într-o industrie în care ni se spune mereu ce şi cum să facem, în care simţim presiunea să fim la fel, să vindem chipuri perfecte, trupuri subţiri şi sexy, mesaje fără consistenţă. Uităm de multe ori că superbele fete care ne urmăresc şi se compară cu noi nu ştiu că pentru imaginea “fără cusur” impusă de modele false şi prea perfecte, lucrează artişti talentaţi de makeup, de imagine sau că se folosesc filtre de post-producţie… Aşa am ajuns să minţim. Frumuseţea nu e o fată frumoasă, un trup cu norme nerealiste, ci o inimă frumoasă, o minte frumoasă, un suflet frumos, toate însoţite de curajul de a fi tu însăţi”, spune Corina.

Artista mărturiseşte că fiecare clip din cariera ei de până acum a fost atent lucrat la capitolul imagine, scrie One.ro.

“Vă spun sincer, la fiecare clip, lucram asupra fiecărui cadru împreună cu artistul vizual şi puneam “măşti”- nişte filtre de montaj, care anulează orice rid fin, ascund orice por şi imperfecţiune. M-am decis că nu mai vreau asta. Nu mai vreau cadre care să alungească silueta, nu vreau să par mai slabă, mai înaltă, diferită de cum sunt cu-adevărat. Trăim într-o lume în care am fost prea mult timp privite ca “obiecte”, dar vremurile s-au schimbat. Ţine doar de noi să ne eliberăm de etichete, de presiunea de a fi cuminţi, drăgălaşe, soţii supuse şi tot timpul ascunse după false reţete ale feminităţii”, adaugă artista.

Noul clip al Corinei este unul de imagine, cu stylingul semnat chiar de artistă însăşi (pentru întreaga echipă), un manifesto de “empowerment”, care pune sub semnul întrebării clişeele despre feminitate şi pune accent pe frumuseţe şi unicitate. În plus, Corina militează pentru explorarea sexualităţii fără tabu-uri şi lansează mişcarea #QueerRomânia.

Citeşte continuarea pe One.ro.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici