VIDEO Cum a reacţionat o prezentatoare neatentă atunci când a aflat că este ÎN DIRECT. Filmarea a devenit VIRALĂ

O prezentatoare a postului de televiziune australian ABC News 24 a avut parte de un eveniment nefericit în timp ce lucra: aceasta îşi verifica manichiura şi, fără să îşi dea seama, a intrat în direct, scrie publicaţia People.com.

32864 afișări
Imaginea articolului VIDEO Cum a reacţionat o prezentatoare neatentă atunci când a aflat că este ÎN DIRECT. Filmarea a devenit VIRALĂ

VIDEO Cum a reacţionat o prezentatoare care nu era atentă atunci când a aflat că este ÎN DIRECT

În timp ce prezenta jurnalul de ştiri, Natasha Exelby a avut parte de un eveniment nefericit: camerele de filmare au surprins-o în timp ce îşi verifica manichiura în direct. După ce şi-a dat seama, Exelby le-a dat telespectatorilor o privire surprinsă, şocată chiar, după care a făcut legătura cu segmentul de ştiri din sport.

Filmuleţul cu momentul jenant a fost distribuit pe reţelele de socializare de către un cont oficial al postului de televiziune.

Bineînţeles, aceasta nu este prima abatere a postului de televiziune: în trecut, Eric Philips din Richmond, Virginia, care citea segmentul de ştiri i-a uimit pe telespectatori când i-a rugat nonşalant să îşi verifice lenjeria intimă.

În mod normal, el trebuia să spună ”verificaţi-vă cămările” (check your pantries - în engleză; confundat cu panties-lenjerie intimă - n.r.), în introducerea unui material despre orez şi tigăi.

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici