VIDEO | Cum arată interiorul noilor modele de trenuri de lux, supranumite şi trenurile-glonţ, chiar înainte de Olimpiada de la Tokyo

Japonia nu se dezminte în privinţa tehnologiilor de ultimă oră şi dă publicităţii, în premieră, noile modele de trenuri, Shinkansen, seria N 700S, care vor intra în circulaţie în iulie anul viitor, chiar înainte de Jocurile Olimpice de la Tokyo.

1903 afișări
Imaginea articolului VIDEO | Cum arată interiorul noilor modele de trenuri de lux, supranumite şi trenurile-glonţ, chiar înainte de Olimpiada de la Tokyo

Lovitură de imagine. Japonia lansează noile modele de trenuri, chiar înainte de Olimpiada de la Tokyo de anul viitor. Arată ca nişte gloanţe

Noua linie de trenuri va circula între Tokyo şi Osaka, adică va acoperi o distanţă de aproape 400 de kilometri. Linia Shinkansen nu e nouă în Japonia şi are o legătură tradiţională cu Jocurile Olimpice – ea a fost lansată înaintea Olimpiadei din 1964 din Tokyo, scrie Kyodo News.

Seria N 700S are o serie de măsuri de securitate noi. Fiecare vagon e echipat cu şase camere de supraveghere. Spre comparaţie, actualul model are doar două.

O altă noutate este aceea că noile trenuri au, ca alternativă de motorizare, baterii pe bază de litiu, care ar asigura continuitatea transportului în cazul unei pene de curent.

Căile Ferate Japoneze vor să introducă cinci astfel de trenuri în iulie anul viitor şi să crească până la 40 de astfel de modele până în anul fiscal 2022.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici