VIDEO. Cum va arăta iahtul ecologic comandat de Bill Gates pentru 645 de milioane de dolari

Bill Gates, în vârstă de 64 de ani, şi-a comandat un iaht de lux cu dotări uimitoare. Se ştie că Gates preferă să-şi petreacă vacanţele la bordul unor iahturi luxoase, dar acesta va fi primul aflat în proprietatea sa, a relatat Daily Mail. Vasul ar costa 645 de milioane de dolari.

4160 afișări
Imaginea articolului VIDEO. Cum va arăta iahtul ecologic comandat de Bill Gates pentru 645 de milioane de dolari

Sursa: Sinot

Iahtul va fi alimentat exclusiv pe bază de hidrogen lichid, depozitat în două rezervoare la temperaturi de -252°C, ceea ce înseamnă că nu va avea emisii nocive pentru mediu. Ambarcaţiunea va putea găzdui 14 oaspeţi şi până la 31 de membri ai echipajului, şi va avea dotări precum o sală de gimnastică, studio de yoga, sală de masaj, dar şi piscină pe puntea din spate.
 
Potrivit Daily Mail, al doilea cel mai bogat om din lume a plătit pentru iahtul futurist suma de 645 de milioane de dolari. Nava va avea o lungime de peste 110 metri şi va cuprinde cinci punţi dotate ultramodern.
 
Designerul Sander Sinot speră că prin acest proiect ecologic va deschide calea către un viitor mai bun.
 
Şansele ca iahtul să fie lansat pe apă înainte de 2024 sunt minime.
 
 
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici