VIDEO Delia şi Smiley cântă împreună, într-un duet mult aşteptat

  • Smiley a compus această piesă în perioada de izolare
  • În primele 2 ore de la lansare piesa are peste 100 de mii de vizualizări pe Youtube
  • Smiley a ştiut că Delia este potrivită pentru acest dialog muzical
1434 afișări
Imaginea articolului VIDEO Delia şi Smiley cântă împreună, într-un duet mult aşteptat

Delia şi Smiley un duet mult aşteptat

Sunt unii dintre cei mai îndrăgiţi artişti iar astăzi lansează colaborarea mult aşteptată. ,,Ne vedem noi” este piesa lui Smiley şi a Deliei, cea mai aşteptată melodie din muzica pop românească în ultimii ani.

Smilei spune că a compus acest cântec de dragoste în timpul pandemiei, atunci când oamenii nu se puteau vedea unii cu alţii. De asemenea, artistul HaHaHa a spus că el şi Delia fac colaborări doar când simt că piesa e potrivită.

,, Abia după ce am compus şi am înregistrat „Ne vedem noi”, am simţit că este o piesă pentru noi doi. Pur şi simplu mood-ul piesei mi s-a parut potrivit cu stilul şi cu vocea Deliei. Aşa i s-a părut şi ei şi iată-ne lansând piesa’’ povesteşte Smiley.

Delia este şi ea încântată de colaborarea cu prietenul ei pe care îl ştie de-o viaţă. “Sunt fericită că în sfârşit lansăm această piesă. E o piesă care ne sensibilizează şi sperăm să ajungă cu caldură în sufletele tuturor.”

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici