VIDEO Doi părinţi încearcă să-l facă pe bebeluşul lor să spună „mama”. Dar au o surpriză din partea căţelului

  • Dacă bebeluşii ar concura cu câinii la vorbire, ar câştiga, detaşat, patrupezii.
  • Un câine simpatic dă tot ce are mai bun, de dragul gustării din faţa sa.
  • Deşi părinţii îl încurajează pe bebeluş să spună primul cuvânt, „mama”, membrul blănos din familie i-o ia înainte.
21881 afișări
Imaginea articolului VIDEO Doi părinţi încearcă să-l facă pe bebeluşul lor să spună „mama”. Dar au o surpriză din partea căţelului
Câinii sunt cei mai buni prieteni ai oamenilor. Şi se străduiesc să ne facă să zâmbim. Sau poate uneori vor doar gustarea ce pare veşnic delicioasă şi mereu la nasul lor, dar greu de prins.
 
Este şi cazul unui câine simpatic şi inteligent, care, la concurenţă cu bebeluşul, se chinuie să spună „mama”. Şi reuşeşte, spre amuzamentul părinţilor. 
 
Clipul a fost postat pe Twitter şi a strâns peste 7.000 de aprecieri.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici