VIDEO: Elton John şi-a întrerupt un concert în Noua Zeelandă şi a părăsit scena foarte supărat. Ce le-a explicat fanilor

  • Elton John a fost nevoit să îşi întrerupă un concert în Noua Zeelandă după un recital de o oră şi jumătate
  • Artistul le-a explicat fanilor că a fost diagnosticat cu pneumonie
  • Artistul a părăsit scena foarte supărat, în timp ce mulţimea îl ovaţiona
9398 afișări
Imaginea articolului VIDEO: Elton John şi-a întrerupt un concert în Noua Zeelandă şi a părăsit scena foarte supărat. Ce le-a explicat fanilor

Sursa FOTO: Profimedia

În imaginile de la concertul susţinut duminică la Mount Smart Stadium din Auckland, apărute pe reţelele de social media, Elton John poate fi văzut în timp ce interpretează piesa „Rocketman”, dar, la un moment dat, se poate remarca faptul că nu mai poate continua. Artistul, care cânta deja de o oră şi jumătate, a părăsit scena foarte supărat, în timp ce mulţimea îl ovaţiona.

Ulterior, John a scris pe contul său de pe reţeaua de micro-blogging Twitter că a fost diagnosticat cu o formă uşoară de pneumonie, dar a decis totuşi să ofere publicului „cel mai bun show uman posibil”.

„Am cântat din tot sufletul, până ce vocea mea nu a mai făcut faţă. Sunt dezamăgit, foarte supărat şi îmi pare rău. Am oferit tot ceea ce am putut”, a mai scris artistul, potrivit tmz.com.

Sir Elton John, în vârstă de 72 de ani, susţine în prezent turneul său de adio, The Farewell Yellow Brick Road, care a debutat în 2018 şi va dura trei ani.

În urmă cu o săptămână, Elton John a primit un premiu Oscar pentru piesa „(I'm Gonna) Love Me Again”, din filmul despre viaţa sa, „Rocketman”.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici