VIDEO Exa, prima competiţie cu maşini zburătoare. Când va avea loc cursa?

  • EXA este numele primei competiţii cu maşini zburătoare cu pilot.
  • Airspeeder a realizat primul zbor cu vehicului Alauda Aeronautics Mk3 în deşertul din Australia.
  • Maşina poate prinde 100 km pe oră în 2.8 secunde şi prinde viteză maximă de 200km pe oră.
195 afișări
Imaginea articolului VIDEO Exa, prima competiţie cu maşini zburătoare. Când va avea loc cursa?

VIDEO Încep cursele cu maşini zburătoare

Să porneşti de la zero o competiţie de viteză este extrem de dificil în era aceasta. Sunt nenumărate reguli, trebuie convinşi investitori şi de găsit piloţi talentaţi. Iar dacă maşinile sunt făcute să zboare, deja pare SF. Doar că nu este.

Airspeeder este compania care vrea să transforme competiţia EXA în realitate. O serie de curse cu maşini zburătoare capabile să prindă şi viteze de 200 de kilometri la oră.
 
Săptămâna aceasta, Airspeeder a realizat primul test cu modelul Alauda Aeronautics Mk3 în deşertul din sudul Australiei. Practic, acesta a fost primul pas. Iar fondatorul Airspeeder sper să pornească această competiţie în toamnă. 
 
„Maşinile zburătoare sunt esenţiale pentru viitorul care ne-a fost promis atât de mult timp. Când eram copil aveam mai multe scaune pe care le-am dezmembrat şi asamblat în felul în care îmi imaginam eu o maşină zburătoare şi de atunci am continuat să visez cum pot să transform această nebunie în realitate.”, a declarat Matthew Pearson, CEO Airspeeder. 
 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici