VIDEO Floricica Dansatoarea, filmare alături de Delia

Floricica Dansatoarea, protestatara care a devenit virală după manifestaţiile de la Cotroceni, s-a filmat alături de cântăreaţa Delia. Filmarea a apărut pe o reţea de socializare.

7442 afișări
Imaginea articolului VIDEO Floricica Dansatoarea, filmare alături de Delia

VIDEO Floricica Dansatoarea, filmare alături de Delia

Delia a cunoscut-o pe protestatară şi cele două s-au filmat împreună, strigând: „Să vă fie ruşine“, replica care a făcut-o celebră pe Floricica. Delia nu a explicat în ce context au apărut aceste imagini. 
 
Floricica a devenit virală pe internet după manifestaţiile de la Cotroceni. Ea a protestat împotriva preşedintelui Iohannis şi i-a cerut acestuia sa iasă în stradă şi să vorbească cu protestatarii. Au apărut mai multe filmuleţe în care femeia era parodiată.
 
Floricica Dansatoarea era deja o prezenţă cunoscută în spaţiul virtual după ce a publicat un clip video în care îi cerea scoteală lui Mark Zuckergerg. Femeia l-a acuzat pe acesta că i-ar fi luat vizualizările de la un alt clip video, în care dansa într-o rochie neagră.
 
 
 
 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici