VIDEO, GALERIE FOTO | Debut de cuplu regal. Cum au arătat prinţul Harry şi Meghan Markle, la prima ieşire oficială împreună

Prinţul Harry şi Meghan Markle formează un cuplu de mai bine de un an, însă luni au trimis primele semnale că o logodnă se întrevede la orizont, după ce au fost filmaţi şi fotografiaţi la prima ieşire oficială împreună, notează people.com.

4463 afișări
Imaginea articolului VIDEO, GALERIE FOTO | Debut de cuplu regal. Cum au arătat prinţul Harry şi Meghan Markle, la prima ieşire oficială împreună

Debut de cuplu regal. Cum au arătat prinţul Harry şi Megan Markel, la prima ieşire oficială împreună

Prinţul Harry şi actriţa din Suits au fost văzuţi ţinându-se de mână, la jocurile Invictus din Toronto.

Este un moment important pentru fani, dar nu numai, pentru că foarte rar membrii familiei regale britanice devin afectuoşi în public, mai ales la evenimente oficiale şi cu atât mai mult în contextul în care cei doi nu sunt căsătoriţi. 

“Cred că o logodnă este iminentă”, spune Myka Meier, fondator şi director al Beaumont Etiquette şi expert pe tot ceea ce ţine de eticheta familiei regale britanice. 

“Cred că să arăţi afecţiune în public, la un eveniment atât de intens mediatizat, arată cât de serioasă este relaţia”, adaugă ea.

“În mod clar vor să transmită un mesaj, unul aşteptat de mulţi“, mai spune Meier. 

Recent, într-un interviu pentru Vanity Fair, Meghan Markle a declarat, referindu-se la relaţia cu prinţul Harry: “Suntem doi oameni cu adevărat fericiţi şi îndrăgostiţi”.

Jocurile Invictus au fost lansate de prinţul Harry în 2014 şi reprezintă un eveniment internaţional de genul jocurilor paralimpice, pentru a sprijini militarii şi veteranii răniţi.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici