VIDEO Legăturile neştiute dintre filmele Pixar. Ce au în comun Nemo şi Ratatatouille

Fanii Pixar au elaborat o serie de teorii privind legături între diferite producţii ale studioului. Ei sunt convinşi că filme ca „În căutarea lui Nemo“ şi „Ratatatouille“ au loc în acelaşi univers, chiar dacă la prima vedere nu au nimic în comun. Dacă aceste teroii au fost multă vreme doar deliciul fanilor, Pixar s-a hotărât să pună capăt speculaţiilor prezentând un videoclip care arată exact cum sunt aceste filme sunt interconectate.

633 afișări
Imaginea articolului VIDEO Legăturile neştiute dintre filmele Pixar. Ce au în comun Nemo şi Ratatatouille

VIDEO Legăturile neştiute între filmele Pixar. Ce au în comun Nemo şi Ratatatouille (Imagine: Mediafax Arhiva Foto)

Acum amatorii de filme animate pot să afle exact ce legătură există între Scoţia medievală din „Brave“ şi America contemporană din „Toy Story“.  

Astfel de secrete ascunse sunt numite „ouă de Paşte“ (Easter Eggs) în limbajul cinefililor şi sunt plantate tocmai ca să-i stimuleze pe spectatori să fie atenţi. Video-ul a fost postat pe pagina de Facebook a filmului Toy Story şi a fost însoţit de descrierea: „Nu ai văzut ouă de paşte ca acestea, partenere“

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici