VIDEO Mark Zuckerberg, aşa cum nu l-ai mai văzut niciodată. REACŢIA creatorului reţelei Facebook când a aflat că a fost admis la Harvard. Imaginile fac înconjurul lumii

Mark Zuckerberg, CEO-ul Facebook, o companie ce valorează astăzi 400 de miliarde de dolari, va primi luna aceasta o diplomă onorifică de la Harvard, la 12 ani după ce a renunţat la cursurile celebrei universităţi americane.

3787 afișări
Imaginea articolului VIDEO Mark Zuckerberg, aşa cum nu l-ai mai văzut niciodată. REACŢIA creatorului reţelei Facebook când a aflat că a fost admis la Harvard. Imaginile fac înconjurul lumii

Mark Zuckerberg, aşa cum nu l-ai mai văzut niciodată. Imaginile care fac înconjurul lumii

Mark Zuckerberg a renunţat la cursurile Harvard în toamna anului 2005, pentru a se dedica construirii reţelei de socializare.

Puţine invenţii ale lumii moderne pot rivaliza astăzi cu impactul Facebook în ceea ce priveşte felul în care oamenii interacţionează unii cu alţii, notează The Verge. 

Este şi părerea preşedintelui Harvard, Drew Faust: "Puţine persoane pot concura astăzi cu ceea ce Mark Zuckerberg a realizat în călătoria sa pornită pentru a schimba lumea prin utilizarea tehnologiei moderne, dar şi cu angajamentul său de a se dedica dezvoltării ştiinţei, de a îmbunătăţi sistemul de educaţie ori prin activităţile sale caritabile".

Zuckerberg nu este singurul nume cunoscut din industria IT care a renunţat la cursurile universitare pentru a se dedica proiectelor: co-fondatorul Apple, Steve Jobs, a spus NU Reed College înainte de a înfiinţa gigantul IT împreună cu Steve Wozniak în 1976. Bill Gates nu a mai mers la cursurile Harvard, după doi ani, pentru a pune bazele Microsoft alături de Paul Allen.

Pe pagina sa de Facebook, Mark Zuckerberg a postat joi un clip filmat de părinţii săi, suprins în momentul în care acesta află că este admis la Harvard.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici