VIDEO Moment jenant pentru un ministru din Noua Zeelandă care susţinea un interviu online, în direct. Prezentatorul a izbucnit în râs

  • Un ministru din Noua Zeelandă, care susţinea un interviu online, în transmisiune directă la televizor, a fost întreruptă de fiul ei, care a intrat în cameră arătând entuziasmat un morcov cu o formă ciudată.
  • Prezentatorul de televiziune a izbucnit în râs.
4467 afișări
Imaginea articolului VIDEO Moment jenant pentru un ministru din Noua Zeelandă care susţinea un interviu online, în direct. Prezentatorul a izbucnit în râs

Sursa foto: Twitter

Carmel Sepuloni, ministrul Dezvoltării Sociale, făcea un interviu live prin Zoom, când fiul ei a intrat în cameră râzând, ţinând în mână un morcov care avea o formă ciudată.

În filmuleţ se vede cum Carmel Sepuloni încearcă să evite momentul, dar fiul său continuă să arate morcovul cu forma ciudată la cameră. Prezentatorul de televiziune a izbucnit în râs.

Ulterior, ministrul a scris pe pagina sa de Twitter: „Momentul în care ţii un interviu LIVE prin Zoom şi fiul tău intră în cameră râzând şi ţinând în mână un morcov deformat, asemănător cu o parte a corpului masculin. Da, aproape că ne luptam cu un morcov la cameră şi da, acum râd de asta, dar la momentul respectiv nu!”.

„Notă pentru sine: nu voi mai cumpăra pachetul de morcovi cu formă ciudată”, a completat aceasta.

Acest gen de incidente a devenit din ce în ce mai frecvent în pandemia de COVID-19, în care aproape toate interviurile sunt susţinute la distanţă, online, prin intermediul aplicaţiilor precum Zoom, potrivit The Guardian.

 
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici