VIDEO Moment viral. Greta Thunberg a cântat pe scena celebra piesă a lui Rick Astley „Never Gonna Give You Up”

Greta Thunberg a dat startul unei serii globală de concerte care evidenţiază schimbările climatice, cântând celebra piesă a lui Rick Astley „Never Gonna Give You Up” .

992 afișări
Imaginea articolului VIDEO Moment viral. Greta Thunberg a cântat pe scena celebra piesă a lui Rick Astley „Never Gonna Give You Up”

VIDEO Moment viral. Greta Thunberg a cântat pe scena celebra piesă a lui Rick Astley „Never Gonna Give You Up”

Activista suedeză pentru climă a urcat pe scena din Stockholm împreună cu activistul Andreas Magnusson pentru a cânta melodia de succes, relatează BBC.

Greta Thunberg a participat anterior la gluma ce s-a viralizat „rick-rolling”, publicând pe Twitter ceea ce a spus că este un link către un nou discurs, dar de fapt era o trimite la celebra piesă ce a devenit un meme pe internet.

Evenimentul a fost primul dintr-o serie de 19 concerte globale denumite Climate Live 2021, care au ca scop creşterea gradului de conştientizare şi presiune asupra liderilor mondiali înainte de COP26, conferinţa globală privind clima care va participa la Glasgow în noiembrie

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici