VIDEO: Momentul în care solistul unei celebre trupe se prăbuşeşte pe scenă. Spectatorii, în stare de şoc

Solistul trupei australiene The Wiggles a leşinat pe scenă la un spectacol de caritate, în faţa a 800 de spectatori, relatează Daily Mail.

342 afișări
Imaginea articolului VIDEO: Momentul în care solistul unei celebre trupe se prăbuşeşte pe scenă. Spectatorii, în stare de şoc

sursa FOTO: Twitter

Greg Page, în vârstă de 48 de ani, solistul trupei australiene pentru copii The Wiggles s-a prăbuşit pe scenă în cadrul unui spectacol de caritate pentru incendiile care au devastat în ultimele luni continentul, relatează Daily Mail

Cu câteva momente înainte ca Greg Page şi trupa lui să interpreteze ultima piesă din cadrul reprezentaţiei, solistul a leşinat pe scenă. 

Spectatorii erau în stare de şoc, iar mai multe persoane din public s-au grăbit spre scenă pentru a-l ajuta pe artist.

Medicii au ajuns la timp pentru a-i acorda primul ajutor cântăreţului. Trupa a anunţat pe cei 800 de spectatori că solistul are nevoie de îngrijire medicală. 

 

După teribilul incident, instrumentiştii au revenit pe scenă în aceeaşi seara, pentru a mai cânta o piesă pe care au dedicat-o solistului Greg Page. 

Artistul suferă de o afecţiune gravă a sistemului circulator care provoacă stări de leşin. 

Medicii l-au avertizat pe cântăreţ că din cauza bolii de care suferă ar trebui să-şi planifice mai puţine concerte.

La momentul actual artistul este internat la un spital din Australia, iar starea lui este stabilă.

Mai mulţi fani care au participat la concert, şi-au manifestat pe reţelele de socializare susţinerea faţă de cântăreţ. 

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici