VIDEO: O adolescentă a ajuns la medic pentru că şi-a băgat în gură un instrument muzical

Mollie O'Brien, o adolescentă din Canada, a vrut să îşi distreze verişoara, introducând o muzicuţă în gură. Situaţia a luat o întorsătură extrem de neplăcută cînd aceasta şi-a dat seama că instrumentul muzical i-a rămas blocat în cavitatea bucală, relatează Daily Mirror.

824 afișări
Imaginea articolului VIDEO: O adolescentă a ajuns la medic pentru că şi-a băgat în gură un instrument muzical

O adolescentă din Canada a băgat un întreg instrument muzical în gură. Făcea cele mai ciudate sunete în timp ce respira

Muzicuţa a rămas blocată pe orizontală în gura fetei, chipul ei căpătând astfel o expresie foarte comică. Cel mai amuzant aspect al incidentului a fost că, de fiecare dată când adolescenta încerca să respire sau să vorbească, producea involuntar sunete din muzicuţă. Fata a fost nevoită să meargă la un medic stomatolog pentru a reveni la normal.

Adolescenta a postat întreaga întâmplare pe reţelele de socializare, clipul a devenit viral, iar utilizatorii s-au distrat copios pe seama năstruşnicei situaţii. Unul dintre ei a comentat că fata „vorbeşte limbajul muzicuţei”, în timp ce un altul a sugerat că aceasta ar putea plânge pe ritmul instrumentului muzical. 

Adolescenta a recunoscut că a trăit momente de coşmar, că s-a panicat, iar pe măsură ce respira mai tare, muzicuţa din gura ei scotea sunete şi mai intense. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici