VIDEO. O jurnalistă a fost păcălită să îmbrace armură corporală pentru a lua în braţe un „prădător fioros”. Despre ce animal era, de fapt, vorba

O jurnalistă britanică de televiziune a fost păcălită să poarte o armură corporală înainte de a lua în braţe un urs koala.

3751 afișări
Imaginea articolului VIDEO. O jurnalistă a fost păcălită să îmbrace armură corporală pentru a lua în braţe un „prădător fioros”. Despre ce animal era, de fapt, vorba

VIDEO. O jurnalistă a fost păcălită să îmbrace armură corporală pentru a lua în braţe un „prădător fioros”. Despre ce animal era, de fapt, vorba

Lui Debi Edwards i s-a spus că animalul este un „prădător periculos”, care coboară din copaci pe pământ şi atacă oameni, transmite publicaţia Metro.co.uk.

Aceasta este, de fapt, o farsă clasică pe care localnicii din Australia le-o fac turiştilor străini.

Edwards s-a panicat atunci când a luat ursul koala în braţe. Aceste animale calme sunt aproape inofensive. „Ai naiba asutralieni”, a exclamat Debi râzând atunci când şi-a dat seama că a fost păcălită. „Mi s-a spus că acesta este un urs destul de periculos, despre care se ştie că atacă oamenii”, a declarat ea ulterior.

Jurnalista, care lucrează pentru postul britanic ITV, se afla în Kangaroo Island din Australia pentru a relata despre distrugerile masive provocate de incendii. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici