VIDEO | Păţania unor poliţişti din Rusia: Cu ce au înlocuit lichidul antigel

Câţiva poliţişti rutieri din Rusia au avut de dat explicaţii după ce s-au filmat în timp ce turnau whisky în loc de lichid antigel în maşina patrulei. Aceştia au pus totul pe seama unei glume după ce imaginile au devenit virale, a relatat RT.

1273 afișări
Imaginea articolului VIDEO | Păţania unor poliţişti din Rusia: Cu ce au înlocuit lichidul antigel

Sursa: Youtube

Nu e nici un secret că iernile sunt grele în Novosibirsk, cel mai mare oraş din Siberia, şi că a circula fără lichid antigel e un gest sinonim cu inconştienţa. Ingenioşi, poliţiştii surprinşi în filmare au găsit o alternativă care cu siguranţă nu i-a încântat pe şefii lor. În mai puţin de un minut, videoclipul înfăţişează întreaga operaţiune: poliţiştii desfac sticla şi varsă conţinutul până la ultima picătură în rezervorul destinat lichidului antigel.

„Mă gândeam să păstrez sticla până la petrecerea de Crăciun, dar… datoria înainte de toate. Am rămas fără lichid antigel”, explică poliţistul în timp ce desface sticla de whisky. Colegul lui se aude râzând şi susţinând entuziasmat iniţiativa celui dintâi: „Asta înseamnă să fii poliţist.” Ambii folosesc un limbaj indecent, în stilul comportamentului iresponsabil afişat cu mândrie.

„Pot să-mi permit asta, doar sunt poliţist”, se laudă bărbatul în timp ce goleşte sticla. La final, cei doi îşi testează isprava şi laudă mirosul noului lichid antigel.

 

 

Atunci când videoclipul a început să se răspândească, poliţiştii au pus totul pe seama unei simple glume de Crăciun, adăugând că în sticla de whisky nu se afla alcool. Cu toate acestea, se poate observa în imagini că sticla era sigilată şi că avea timbrele fiscale la vedere. În plus, foarte aproape de locul în care se opriseră poliţiştii se afla un magazin care comercializa lichid antigel, la preţuri de cel puţin 10 ori mai mici decât costul unei sticle de Jack Daniels.

Rezultatele unei eventuale anchete interne sunt încă necunoscute.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici