VIDEO | Păţania unui bărbat la metrou. Ce se poate întâmpla atunci când mergi pe peron cu ochii în telefon

Un bărbat din Buenos Aires, Argentina, a fost la un pas de moarte după ce, atent la telefon, a căzut pe linia de tren într-o staţie de metrou. Incidentul a fost surprins de camerele de supraveghere.

1016 afișări
Imaginea articolului VIDEO | Păţania unui bărbat la metrou. Ce se poate întâmpla atunci când mergi pe peron cu ochii în telefon

Pe imagini se vede cum acesta foloseşte telefonul, fără să fie atent pe unde merge, iar la un moment dat, cade pe şine, relatează CBS News.

Călătorii din apropierea bărbatul au sărit imediat în ajutorul acestuia şi l-au ridicat pe peron cu doar puţin timp înainte ca metroul să intre în staţie.

Bărbatul a primit îngrijiri medicale, iar acum este în afara oricărui pericol.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici