VIDEO: Reacţia unor tigri care fac primii paşi în libertate după o viaţă petrecută în captivitate

O organizaţie internaţională, care luptă pentru drepturile animalelor, a salvat 21 de tigri şi lei din circurile din Guatemala şi i-a lăsat pentru prima dată în libertate, relatează CNN.

2137 afișări
Imaginea articolului VIDEO: Reacţia unor tigri care fac primii paşi în libertate după o viaţă petrecută în captivitate

VIDEO: Reacţia impresionantă a unor tigrii care fac primii paşi în libertate după o viaţă petrecută în cuşti

O organizaţie internaţională ce luptă împotriva abuzului asupra animalelor a desfăşurat cea mai complexă operaţiune de salvare, în care 21 de tigri şi cinci lei au fost salvaţi din circuri, iar majoritatea au fost eliberaţi într-un sanctuar din Africa, relatează CNN.

Salvarea acestor animale sălbatice, din circurile din Guatemala, s-a desfăşurat pe o perioadă de 18 luni şi a reprezentat una dintre cele mai dificile operaţiuni de acest fel.

Conform reprezentanţilor organizaţiei, majoritatea tigrilor salvaţi au avut ghearele smulse pe când erau doar nişte pui.

Aducerea tigrilor şi leilor într-un sanctuar natural marchează încă o victorie într-o luptă ce durează de 30 de ani, de a interzice folosirea animalelor ca distracţie în circuri.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici