VIDEO Rochia de mireasă purtată de prinţesa Diana, expusă la 40 de ani de la nuntă

  • Rochia purtată de prinţesa Diana la nunta din 1981 este expusă la Palatul Kensington
  • Modelul de rochie ales de prinţesă are cea mai lungă trenă din istoria Casei Regale
  • Costumul rămâne în faţa publicului până în ianuarie 2022
3341 afișări
Imaginea articolului VIDEO Rochia de mireasă purtată de prinţesa Diana, expusă la 40 de ani de la nuntă
Rochia de mireasă pe care a purtat-o prinţesa Diana în 1981 este expusă pentru prima dată în 25 de ani, la Palatul Kensington.
 
Una dintre cele mai cunoscute rochii de mireasă din lume este arătată publicului de astăzi, cu mai puţin de o lună înainte ca Diana să fi împlinit 60 de ani. Rochia are cea mai lungă trenă din istoria Casei Regale şi va putea fi admirată până în ianuarie 2022. 
 
 
 
 

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici