VIDEO Roger Waters, fostul basist al trupei Pink Floyd, vrea un concert "The Wall" la graniţa dintre SUA şi Mexic

Roger Waters, fostul basist al trupei Pink Floyd, intenţionează să organizeze un show „The Wall” la graniţa dintre Statele Unite şi Mexic, protestând astfel împotriva deciziei politice a preşedintelui Donald Trump de a ridica un zid între cele doua ţări, informează www.rock-on.ro.

486 afișări
Imaginea articolului VIDEO Roger Waters, fostul basist al trupei Pink Floyd, vrea un concert "The Wall" la graniţa dintre SUA şi Mexic

Roger Waters vrea un concert "The Wall" la graniţa dintre SUA şi Mexic (Imagine: thinkfloyd61.blogspot.com)

În 1990, Waters a cântat albumul „The Wall” pentru a celebra căderea Zidului Berlinului cu un an în urmă. “Consider că un astfel de eveniment ar fi foarte relevant acum, când Donald Trump vrea să construiască ziduri care să creeze ură între rase şi religii”, a declarat Waters.

Spectacolul „The Wall” a fost prezentat de Waters la Bucureşti, în august 2013. La concert au participat circa 50.000 de spectatori.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici