Video VIDEO Salvare spectaculoasă a unor copii încuiaţi într-un apartement în flăcări

Imagini spectacuoloase din Rusia unde trei copii au fost salvaţi de vecini dintr-un apartament în flăcări.

1322 afișări

Pentru că focul se extindea rapid vecinii nu au mai aşteptat pompierii şi s-au folosit de un burlan pentru a ajunge la ferestra unde se aflau copii. Incidentul s-a produs în weekendul trecut, dar a ajuns viral după ce imaginile cu salvarea copiilor au fost postate în online.

Potrivit informaţiilor relatate de publicaţiile locale din Kostroma cei trei copii erau singuri acasă. Aceştia s-au jucat cu o brichetă şi au dat foc din greşeală unei canapele din bucătărie. Vecinii, care au simiţit fumul, au raportat incendiul pompierilor, dar deorece focul se extindea rapid au intervit pentru a-i salva pe cei trei copii. Din fericire, nici copiii, nici persoanele implicate în salvare nu au fost rănite.

Incendiul a fost lichidat ulterior de pompieri.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici