VIDEO SOLUŢIA pentru a face un bebeluş să nu mai plângă în câteva secunde. Trucul simplu şi la îndemâna oricărui părinte

În primele luni de viaţă ale nou-născutului, misiunea părinţilor de a face un bebeluş să nu mai plângă poate fi o adevărată provocare. Totuşi, unii părinţi sunt extrem de inventivi şi găsesc tot felul de trucuri pentru a-i linişti pe cei mici.

1479 afișări
Imaginea articolului VIDEO SOLUŢIA pentru a face un bebeluş să nu mai plângă în câteva secunde. Trucul simplu şi la îndemâna oricărui părinte

VIDEO SOLUŢIA pentru a face un bebeluş să nu mai plângă în câteva secunde. Trucul simplu şi la îndemâna oricărui părinte (Imagine: askdrsears.com)

Primele luni sunt cele mai grele pentru un părinte, pentru că atunci apar cele mai grele provocări. Mai ales atunci când trebuie să îţi adormi copilul, dar misiunea devine tot mai dificilă. După ce te asiguri că nu e foame, a fost schimbat, deci stă confortabil, care ar fi motivul pentru care cantinuă să plângă? Un tată crede că a găsit răspunsul.

Daniel Eisenman era live pe Facebook când fetiţa sa, Divina, a început să plângă. Bărbatul a început să fredoneze un sunet prelung,''Om'', iar în secunda următoare micuţa s-a oprit din plâns, şi-a recăpătat figura relaxată şi părea că doarme. În hinduism, ‘’Om’’ este sunetul universului, este o combinaţie între fizic şi spiritual, potrivit Gândul.

Oamenii au început imediat să îi aprecieze puterea. Ei cred că zgomotul şi vibraţiile au schimbat energiile, atât ale copilului, cât şi ale părintelui.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici